Meidän arkea

Heippahei!

Mä kerroin viimeksi päällisinpuolin tuon meidän synnytyskertomuksen ja nyt ajattelin kertoa meidän arjesta, jotta päästäisiin vihdoin tässä kirjottelussa enemmän reaaliaikaan. 

Meidän vauva on ollut alusta asti suht hyvä nukkuja, ollaan nukuttu 11-13 tuntia yössä, jossa herätyksiä on 2-5 riippuen yöstä. Meillä ei myöskään turhia itkeskellä, vaan pääasiassa ollaan erittäinkin tyytyväisiä. Neuvolassa meille sanottiin, että saatiin oikein kelpo harjoittelukappale 😀 

Jokaisessa neuvolassa on painoa ja pituutta tullut hyvässä suhteessa ja käyrillä mennään. Hän on myös erittäin onnellinen neuvolan tätien kanssa ja aina hymyilee ja juttelee heille myös. 

Meidän arki on siis pääsääntöisesti helppoa, ihanaa ja kivaa. Just sellaista millaiseksi vauva-arkea kuvittelin ja millaista toivoinkin tämän olevan. Kaikki sukulaiset, tutut ja tuntemattomat ovat ihan haltioissaan tuosta pienestä ihmeestä, kaikki ihastuvat häneen aina vain enemmän ja enemmän, kun hänet näkevät. Hän on myös valloittanut äidin ja isin ihan täysin, isi on kiedottu heti tiukasti pikkusormen ympärille. 

20190225_130344.jpg

Viikko sitten maanantaina kävimme 2kk neuvolassa ja taas kehuttiin kuinka ihana pieni tyttö hän on. Kasvua oli tullut taas hienosti; paino oli 4650g, pituus 55cm ja päänympärys 38,7cm (viimeksi ollaan käyty 1kk neuvolassa; 3800g, 52,1 cm ja 37,1 cm). Seuraavaksi mennäänkin 3kk neuvolaan 18.3. 

Tässä meidän kuulumisia parin kuukauden ajalta. Seuraavaksi kirjoitellaan ristiäisistä, joita vietimme 10.2. 

Kysyä saa kommenteissa, varmasti saatte vastauksia. Kertokaa myös rohkeasti, mistä voisin kirjoittaa, mikä teitä kiinnostaa.

Palaillaan! -Mona

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *