Ensimmäinen blogiteksti

Moikka kaikille!

Tuijotan vaan tätä tyhjää kirjoitustilaa ja mietin tämän hetken vaikeinta kysymystä; miten aloittaa bloggaaminen? Miten saan mielenkiintonne herätettyä ja kirjoitettua sisältöä, jota on mukavaa tulla lukemaan. Pyyhin miljoona erilaista aloitusta pois ja kokeilen uudelleen ja uudelleen. 

Ruudun tällä puolella kirjoittelee Mona, 26 vuotias nuori nainen Kanta-Hämeestä. Oon jo pitkään halunnut kokeilla kirjoittamista ja sitä, että onko musta tähän, jakamaan mun elämää (tuntemattomille) ihmisille ruudun sillä puolella. Mietin bloggaamisen aloittamista jo todella monta kertaa ja jo useamman vuoden ajan oon aina yrittänyt aloittaa, kuitenkin joka kerta se on jäänyt muutaman postauksen jälkeen. 

Mun elämässä pyörii myös mies, kutsuttakoon häntä täällä nimellä J. Me ollaan pidetty yhtä vasta vähän reilu puolitoista vuotta, ollaan ehditty kihloihinkin ja tällä hetkellä odotellaan meidän esikoista, Papua saapuvaksi, hänen laskettu aikansa on 18.12. ja tänään siis menossa rv (raskausviikko) 38+1. 

Meillä on myös 1,5 vuotias sekarotuinen koira, Ansa ja kissat Piip (leikattu kolli 1v 4kk) ja Tööt (naaras 8kk). 

Me asutaan yhdessä pienellä kylällä rivitalokolmiossa, J käy töissä viereisessä kaupungissa ja mä oon äitiyslomalla, joten aikaa (ja halua) kirjoittamiselle varmasti löytyy. 

Mulle saa laittaa postausideoita tulemaan, seuraavaksi ajattelin kirjoittaa hieman mun raskaudesta, miten se on sujunut, miten ollaan valmistauduttu ja neuvola- ja ultrakäynneistä. 

Toivottavasti saan näillä mun perusaiheilla teitä lukijoita tänne edes muutamia, kivempi kirjoitella postauksia, kun tietää että niitä edes joku lukee 😉

Tässä nyt ensimmäinen blogitekstini, joka pääasiassa sisälsi tuon meidän esittelyn. Opitte varmasti tuntemaan mua lisääkin tässä ajan saatossa, kun pääsen jakamaan lisää meidän arkea teille. 

                                                                              Masu 38+0     

-Mona

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *