Löllöpinkee

Siis mikä mua vaivaa!? (Ainiin…ennen kun unohdan se vaaka näyttikin 167kg, korjaus aiempaan.) Sen sijaan, että miettisin miten tästä tilanteesta lähtee eteenpäin, mietin ihoa. 

Oon googletellut kokemuksia siitä, miten ihon käy suuren painonpudotuksen jälkeen. Julkisella saa toki (ehkä) roikkuvan vatsan korjattua jos aiheuttaa ongelmia. Mites muut? Kaula? Tissit? Allit? Mulla ei ikinä tule olemaan varaa niiden korjaukseen. Jos mä näen kaiken sen vaivan, että paino putoaa ja lopputulos onkin se, että edelleen oon vaatteiden vankina ja edelleen tunnen itteni ällöttäväksi niin wtf!? Näytän nytkin tynnyristä ulostursuavalta pullataikinalta, mutta sentään jotenkin löllöpinkeeltä. Sit olisin vaan löllö ilman mitään pinkeetä.

Yritän iskostaa päähäni miten kaikki oikeesti merkitykselliset terveysseikat paranis ja mun elämänlaatu… Ja silti mä löydän itteni jostain Instagrammista kattelemassa ennen jälkeen kuvia laihduttaneiden selkäläskeistä. Siis ihoista. Ja järkyttyneenä siitä, kuinka jotkut mun ikäiset (30something) näyttää laihtumisen jälkeen viiskymppisiltä kun kasvojen ja kaulan iho ei ole enää kiinteytyny. 

Pitäiskö ensin kumminkin kattoo onnistuuko painon vähentäminen ja sitten vasta murehtia?? Ymmärtääkö kukaan miksi tää on niin iso stressi? Vai onko kaikki vaan sitä mieltä että ennemmin roikkuva iho kun 100kiloo läskiä…? 

suhteet oma-elama hyva-olo ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Ymmärrän sun stressin…mutta on jokatapauksessa varmaan sun terveyden kannalta parempi jos saat edes hiukan painoa pois. Pienin askelein niin hyvä tulee. Lääkärin puheilla on tietysti hyvä käydä jo ennen laihduttamista ja ovat varmasti mukana sun projektissa mielellään. Tsemppiä sulle projektiin 🙂

    1. Kiitos tsempistä! 🙂 kyllä tässä alkaa kirkastumaan se ajatus, että löysä iho voittaa mennentullen tämän rasvamäärän. Lääkärikäyntejä on syksyyn saakka ainakin tiedossa niin pystyy siinä samalla seurailemaan tätä tilannetta. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *