Haluan olla tyhmä

Kaverini esitteli minulle kirpparilta ostamiaan vauvanvaatteita ja -tavaroita. Hänen vauvatilanteensa on suunnilleen sama kuin omani, kova kuume, muttei muksua. Naurahdin ja mietin itsekseni, että en minä sentään NOIN vauvahörhö ole. Vauvajuttuja ostetaan vasta siinä vaiheessa kun testi näyttää positiivista ja lapsella olisi mahdollisuudet selvitä synnytyksestä.

Eilen kävin kirpparilla ja pysähdyin erään pöydän kohdalle, jossa oli -50% lappu.

”Oonko mä ihan tyhmä, jos ostan nämä?”
– Et sä ole tyhmä.
”No mutta onhan se vähän tyhmää.”
– Eikä ole. Sun rahathan ne on.
”No joojoo, mutta siis ajattele nyt. Onhan tämä nyt ihan helvetin tyhmää.”
– Eikä ole. Annat sitten vaikka jollekin kaverille, jos saavat ennen sua.
”…haluunko mä olla tyhmä? En. Haluan. En mä tiedä. Ehkä? Oonko mä tyhmä?”
– …….
”Mä oon tyhmä!”

Ostin kaksi ylisöpöä vauvahaalaria yhteensä eurolla. Kummankin lähtöhinta oli euron ja ne sai puoleen hintaan, joten rahallinen menetys ei ollut kovin suuri. Ja kuten todettu, ainahan ne voi antaa eteenpäin jollekin kaverille tai myydä vaikka itse kirpparilla.Ylireagoivissa mielikuvissani tämä kääntyy kahteen mahdolliseen suuntaan: joko olen se yksinäinen crazy catlady, joka keräilee vauvanvaatteita kissojen täyttämään asuntoonsa tai sitten tämä on joku maaginen merkki universumilta, sellainen ”täytyy sijoittaa siihen mitä haluaa” -tyylinen juttu ja kohta kaadun lasteni isän penikseen ja puff, meillä on täytettä vauvahaalareille.

Vahva veikkaus ensimmäiselle vaihtoehdolle.

Tällä viikolla mainitsin myös ensimmäistä kertaa kaverille siitä, että olen semitosissani niiden lapsettomuushoitojen kanssa. En toki nyt heti huomenna ole varaamassa aikaa, mutta vähitellen sinne päin. Kaveri huomautti ne samat asiat, joita olen itsekin miettinyt. Vuodessa tai kahdessa voi tapahtua kaikenlaista ja mahdollinen lapsi saattaa karkoittaa loputkin miehet pois, koska se lapsi ei ole heidän. Vastasin, että olen miettinyt ihan samaa ja se on yksi minua rajoittava tekijä.

Mutta toisaalta, raskauden paremman onnistumisprosentin myötä pitäisi pudottaa hieman painoa, eikä sekään ole mikään kuukauden juttu. Olen pikkuhiljaa suunnannut ajatukset siihen, että katsotaan kumpi tapahtuu ensin. Lasten tuleva isä vaiko painon putoaminen kohdelukemiin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *