Esittely

Heidi H

Heipparallaa!

Lämpimästi tervetuloa mun blogiin! Ihanaa, että just sä oot löytäny tänne. Blogissani tulen kirjoittelemaan hyvinvoinnista, kauneudenhoidosta, unelmien tavoittelusta, hauskanpidosta sekä kaikesta mitä nyt naisen monimutkaiseen elämään liittyykään. Olen kauneusalan ammattilainen, sekä tällä hetkellä opiskelen estenomiksi. Jos pysähdyit tässä kohtaa miettimään mikä estenomi oikein on ja mitä estenomi tekee, pysy kuulolla! Tulen varmasti postailemaan opinnoistani. Sen verran kuitenkin voin jo nyt paljastaa, että kosmetiikan valmistaminen ja raaka-aineet ovat vahvasti läsnä estenomiopinnoissa. 

Sen lisäksi, että olen kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja sekä estenomiopiskelija, olen myös opiskellut esiintymistä & näyttelemistä sekä lukenut avoimessa yliopistossa psykologiaa ja kasvatustieteitä. Haluan tuoda opiskelutaustani esiin, sillä kaikki edellä mainitut ovat syitä siihen, miksi olen tässä. Jokainen opinto on ollut tarpeellinen, johtanut toiseen ja kasvattanut minua kohti sitä mitä haluan olla. Pakko kyllä myöntää, etten vieläkään tarkkaan tiedä mitä haluan työkseni tehdä, mutta onneksi ei tarvikaan tietää. Eiköhän kaikki selviä aikanaan. Haluan myös korostaa, että blogini ei tule keskittymään vain ja ainoastaan kauneusalaan ja kosmetiikkaan. 

Jotta tämä esittelyshow ei menisi aivan täysin jaaritteluksi, niin kerrottakoon se vielä, että olen tämän vuoden Miss eloweena finalisti ja tämän kesän aikana pääset blogissani seuraamaan myös tätä luonnolisuutta korostavaa kauneuskisaa. Jos et tiedä, mikä Miss eloweena-kisa oikeastaan on, suosittelen, että käyt kurkkaamassa meidän ihanan missiemon Henna Peltosen bloginLaitan tähän loppuun myös muita hyödyllisiä linkkejä, joiden kautta pääset seurailemaan. Minut löytää instasta nimimerkillä heidihil.

 

Kuva: Niklas Holm

http://www.missew.net/

https://www.is.fi/viihde/art-2000005698094.html

Miss EW Instagram

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.