Musta lammas

 

MUSTA LAMMAS

 Maanantai. Pitkästä aikaa blogin ääressä. Kahvia, ”oma” rauha ja kirjoittaminen. Terapiaa.                                                                                        Musta on aina tuntunut ,että oon ollut vähän erakko luonteeltani ja mennyt eteenpäin elämässä omia teitäni. Ja ne tiet eivät todellakaan oo aina ollut    niitä helpoimpia… Oon myös tuntenut yksinäisyyttä ja ulkopuolista tunnetta elämän eri vaiheissa, koulussa, kavereiden seurassa jne… Tuntuu ,että  olin aina se porukan ”musta lammas”.

 Lukiossa muut suunnitteli yliopistoon hakua ja tähtäsivät hyviä numeroita kokeista. Itse lintsasin tunteja ja menin soittamaan ja laulamaan koulun  musaluokkaan. Aloitin myös työt 17- vuotiaana subway ravintolassa ja muutin lukio aikana pois kotoota töölöseen. 

 Pakotin itseni opettelemaan seisomaan omilla jaloillani. Olin aina raha pulassa, juhlin kolmesti viikossa ja poltin sen pari askia röökiä päivässä…    Silloin meni aika lujaa mutta silti tuntuu, että asioiden piti mennä niin.  Oon tosi tyytyväinen millaiseksi tyypiksi oon kasvanut ja kuinka paljon oon  oppinut elämästä ja eri vaiheista. 

Nykyäänkin viihdyn ihmisten ja ystävien seurasta mutta huomaan ,että mun on pakko saada olla myös yksin, tehdä musaa, lukea ja vaan olla. Oon oppinut myös sen ,että on ihan ok myös välillä ”nojata” läheisiin ja ottaa apua vastaan.

Mun biiseissä ei usein kuule mitään rakkaus tarinoita vaan niistä kuulee läpi ”itsenäisyys”, lähiö elämä jne.                                                                 Vasta viime vuonna kirjoitin ensimmäiset rakkaus biisit ,jotka käsittelivät sitä fiilistä, kun ei voi elää ilman toista. ”Saat mut kokonaan”- biisi ,kertoo juuri siitä, kun toista ei enää ole mutta silti ei voi päästää irti. Halusin haastaa itseni kirjoittamaan jotain vähän erilaista ja tekemällä biisin/demon rakkaudesta, jota ilman ei voi olla. ”Saat mut kokonaan” oli yksi lähestymistapa rakkaus aiheisia biisejä. Tuskin tuun tätä biisiä koskaan tekemään ”valmiiksi” tai julkaisemaan. On siistiä ja opettavaista tehdä biisi 10 minuutissa, laulaa ja kirjoittaa ensimmäiset sanat vaan mitä tulee mieleen, äänittää ja katsoa loppu tulosta. Näin kävi just tän biisin kanssa, ja mistä sitä tietää, ehkä joskus teen vielä tän loppuun, hion sanoituksia ja julkaisen valmiin version. You never know… ”Saat mut kokonaan” biisin voi kuunnella alapuolelta. Nyt duunin, salin ja muiden juttujen ääreen.

Kivaa viikkoa kaikille ja tsemppiä maanantaihin, kohta on taas viikonloppu ovella.

<3 H

 

suhteet oma-elama musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *