Hyvä herra teknikko…

Ymmärrän, että olet kiireinen.

Ymmärrän, että internet-yhteyden avaaminen kotiini ei ole sinulle yhtä tärkeää kuin minulle. Ymmärrän, että mielestäsi kolmen viikon odotusaika luvatun viikon sijaan voi olla ihan normaali. Tiedän, että olet kreikkalainen, joten ehkä nämä aikatauluhommat eivät ole sinulle ihan niin justiinsa.

Ymmärrän, ettei sinua harmita yhtään, että internet-yhteyden puuttuessa olen jo kaksi kuukautta joutunut ostelemaan överikalliita pre-paid simkortteja iPadiin ja puhelimeen. Olet onnekas kun et ole se, joka noita kortteja aina muutaman viikon välein järkyttävässä ruuhkassa jonottaa. Jos sinulla on kotonasi rajaton ja toimiva netti, olet vielä onnekkaampi. 5 Gt: jakaminen kaikkien pakollisten tekemisten, Skype-puheluiden ja Iholla-jaksojen katsomisen välillä ei ole helppoa.

Ymmärrän, että vaikka olen selittänyt sinulle kuusi kertaa, että olen yleensä aina töissä yhdeksästä viiteen, niin yrität varmuuden vuoksi soittaa kuitenkin joka päivä tuolla välillä. Vähintään kahdeksan kertaa. Kannattaahan sitä tietenkin yrittää, jos vaikka pystyisinkin vastaamaan. Sitä en kuitenkaan ihan ymmärrä, ettet ikinä pysty itse vastaamaan kun soitan sinulle takaisin. Et vaikka omasta puhelustasi ei olisi kulunut minuuttiakaan. 

Olin tosi iloinen, kun saimme sovittua vihdoin tapaamisen perjantaille. Kiittelin iltavuoroani ja sitä, että saisin vihdoinkin kotiini netin toimimaan. Yritin miettiä kuumeisesti, katsoisinko ensin Vain elämää vaiko Tanssii Tähtien kanssa -jaksoja. Haaveilin Skype-maratoneista vaikka kenen kanssa. Ajattelin päivittää pitkästä aikaa taas blogiani. Olin tosi onnellinen, ettei enää tarvitsisi notkua lähikuppiloissa vain wifi-verkon takia.

Ymmärrän, että se että lupasit tulla kymmeneltä ei oikeasti tarkoita kymmentä. Puoli yhdeltätoista ymmärsin, että tulet myöhässä. Kahdeltatoista ymmärrykseni alkoi loppua kun sinusta ei kuulunut mitään. Puhelimeesi olisit voinut kaikesta huolimatta vastata. Tai soittaa kertoaksesi, että myöhästyt tai et tule ollenkaan. Aiemmista puheluista päätellen sinulla on numeroni… Jos olisit viitsinyt ilmoittaa esteestäsi, olisin voinut hoitaa kaikki ne asiat, jotka olin suunnitellut hoitavani sen sijaan, että olisin odotellut saapumistasi koko päivän kotona.

Omasta mielestäni olen ollut aika ymmärtäväinen sinua kohtaan ottaen huomioon, että jos kaikki olisi mennyt sopimuksemme mukaan, olisin nauttinut toimivasta internet-yhteydestä nyt kaksi viikkoa. Sen sijaan puran nyt tuntojani jälleen yhden kahvilan wifi-verkon turvin vailla hajuakaan siitä, milloin asia oikeasti etenee. Alkaa niin sanotusti vähän ymmärrys loppumaan.

Joten hyvä herra teknikko; voisitko oikeasti tulla ja fiksata sen helvetin netin toimimaan, ennenkuin mulla räjähtää pää?

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *