Turkinloma vierähti nopeasti. Loman aikana kiersimme Alanyaa ympäriinsä. Kävimme tippukiviluolassa sekä vuorilla. Uimme, pyöräilimme ja askelia kertyi päivien aikana paljon. Vaikka sää ei suosinutkaan saimme kuitenkin vuoden ekat rusketusraidat. Sain myös pientä pintaraapaisua kiireettömästä turkkilaisesta kulttuurista. Söimme turkkilaisia ruokia sekä seikkailimme liikenteessä, jossa lensin pyöräillessäni pyörän sarvien yli, onneksi oli onnea matkassa ja pelkillä irvistelyillä ja mustelmilla selvittiin.

Tuleva harkkamme alkaa 8.4. Lähetimme hyvissä ajoin harjoittelupaikkoihin viestiä, että saamme tarvittavan informaation aikatauluista sekä muista tärkeistä asioista ennen harjoittelun alkua. Mentorini lupasi noutaa minut asuntomme pihasta. Asiat ovat siis selvät niiltä osin. Meidän koordinaattori Belgian päästä laittoi minulle viestiä, kuinka emme ole olleet yhteydessä harjoittelupaikkoihin ja kertoi, että on tottunut, että opiskelijat ovat oma-aloitteisia. Tietysti korjasin hänelle, että kaikki tarvittavat asiat on hoidettu ajoissa ja meillä kaikki informaatio harjoittelusta. Tämän jälkeen koordinaattori edelleen jatkaa meidän lyttäämistä, kuinka emme ole hoitaneet velvollisuuksiamme. Olimme hieman pöyristyneitä viestistä, koska olimme toimineet oikein. Kysyimme vielä häneltä mikä tässä nyt on ongelmana, kun olemme hoitaneet kaikki velvollisuudet. Tähän emme saaneet enää vastausta. Minua harmitti koko tilanne paljon, mutta emmehän olisi voineet tehdä enempää.

Sunnuntaina ennen muuttoa kävimme Willebroekissa karnevaaleilla. Karnevaaleissa oli toinen toistaan mahtipontisia autoihin rakennettuja lavoja koristeineen. Kova musiikki pauhasi yleensä hiljaisessa ja pienessä kylässä. Karnevaalien jälkeen hyvästelimme vuokranantajat haikein mielin. Ei olisi voinut löytää ihanempia vuokranantajia! Sanoivat vielä lähtiessä, että heihin voi ottaa yhteyttä jos vaihdon aikana ilmenee ongelmia ja olemme aina tervetulleita takaisin!

Uuteen asuntoon saapuessa meitä odottikin uusi haaste:  Meillä oli avaimet huoneeseen, mutta avain ei toiminut. Ilmeisesti avaimet unohdettiin aktivoida. Pieni paniikki valtasi mielen; sunnuntai-ilta seuraavana aamuna kello soisi ennen aamu kuutta, saako ketään asunnon ylläpitäjää kiinni ja mistä numero? Loppujen lopuksi löysimme netistä numeron ja meidän onneksimme saimme ylläpitäjän kiinni, joka toi meille toimivan avaimen. Huone oli ihan siisti, lukuunottamatta tahmaista lattiaa ja viemärin hajua.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *