Lomalta paluu

Turkinloma vierähti nopeasti. Majoituimme Even vanhempien asunnossa. Loman aikana kiersimme Alanyaa ympäriinsä, kävimme tippukiviluolassa ja vuorilla. Uimme, pyöräilimme ja askelia kertyi päivien aikana paljon. Useana päivänä satoi vettä ja oli huono sää mutta saimme kuitenkin vuoden ensimmäiset rusketusrajat. Sain pienen pintaraapaisun kiireettömästä turkkilaisesta kulttuurista ja söimme turkkilaisia ruokia. Myös Turkin liikennekulttuuri tuli tutuksi, liikennesääntöjen noudattamista ei pidetty niin tärkeänä, mutta silti liikenne sujui yllättävän hyvin.

Tuleva harkkamme alkaa 8.4. Lähetimme hyvissä ajoin harjoittelupaikkoihin viestiä, että saamme tarvittavan informaation aikatauluista sekä muista tärkeistä asioista ennen harjoittelun alkua. Mentorini lupasi noutaa minut asuntomme pihasta. Asiat olivat siis selvät niiltä osin. Meidän koordinaattori Belgian päästä laittoi minulle viestiä, kuinka emme ole olleet yhteydessä harjoittelupaikkoihin ja kertoi, että täällä Belgiassa opiskelijat ovat oma-aloitteisia. Tietysti korjasin hänelle, että kaikki tarvittavat asiat on hoidettu ajoissa ja meillä kaikki informaatio harjoittelusta. Tämän jälkeen koordinaattori edelleen jatkaa meidän lyttäämistä, kuinka emme ole hoitaneet velvollisuuksiamme. Olimme hieman pöyristyneitä viestistä, koska olimme toimineet oikein. Kysyimme vielä häneltä mikä tässä nyt on ongelmana, kun olemme hoitaneet kaikki velvollisuudet. Tähän emme saaneet enää vastausta. Minua harmitti koko tilanne paljon, mutta emmehän olisi voineet tehdä enempää.

Sunnuntaina ennen muuttoa kävimme Willebroekissa, jossa järjestettiin karnevaalit. Karnevaaleissa oli mitä toinen toistaan mahtipontisia koristeltuja autoja. Karnevaalien jälkeen hyvästelimme vuokranantajat. Ei olisi parempia vuokranantajia voinut löytää! Lähtiessämme he sanoivat, että voimme ottaa aina yhteyttä jos Belgiassa tulee jotain ongelmia ja olemme tervetulleita uudestaa milloin tahansa!

Illalla meitä odotti jälleen uusi haaste;  Meillä oli avaimet asuntoon, mutta avain ei toiminut, ilmeisesti olivat unohtaneet aktivoida avaimen. Pieni paniikki valtasi mielen; sunnuntai-ilta seuraavana aamuna kello soisi ennen aamu kuutta sekä saako ketään asunnon ylläpitäjää kiinni ja mistä numero? Loppujen lopuksi löysimme netistä numeron ja meidän onneksimme saimme ylläpitäjän kiinni, joka toi meille toimivan avaimen. Huone oli ihan siisti, lukuunottamatta tahmaista lattiaa ja viemärin hajua.

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *