lauantaimenu: rapuja & raitoja
Menneen viikonlopun tärkeimmät asiat: ravut ja raidat.
Koska viime aikoina on tullut syötyä aika paljon ulkona, oli vaihteeksi hauska kokkailla dinner itse. Alkuruoaksi nautittu suppilovahverokeitto syntyi rennosti viinilasi kädessä, ja pakastealtaasta kalastetut ravut sulivat omia aikojaan lavuaarissa. Viime aikoina olen huomannut, että vanha lausahdus ”keep it simple” sopii melko moneen asiaan – oli kyse sitten pukeutumisesta tai ruoanlaitosta.
Ravuista puheenollen: olen aina rakastanut merta, ja viime aikoina erityisesti merimiesraidat ovat herättänyt kiinnostukseni. Siksi iloitsenkin tästä klassisesta, Zaralta löytämästäni raitamekosta, joka istuu täydellisesti.
Raitamekon lisäksi taisin rakastua rapuihin. Tiedän, mitä ensi kesällä kokkaillaan!
xo Hanna
// The most important things this weekend: crayfishes and stripes. Since I’ve been eating outside quite a lot lately, it was great to have a relaxed cooking evening at home.