uusi blogini – love da helsinki !

Love_Da_Helsinki.jpg.jpgBlogin puolella on ollut pitkään kovin hiljaista.

Olenko unohtanut blogini? Olenko lopettanut kirjoittamisen? Olenko kadonnut jonnekin?

Ehei, kamut!

Olin pohtinut jo pitkään Sunday Blondien tilaa. En tuntenut enää oloani kotoisaksi luomissani puitteissa, sillä ne tuntuivat liian laveilta. Sunday Blondie oli vähän kaikkea, kun taas itse kaipasin keskittymistä yhteen aiheeseen. Kuten usea kirjoituksenopettajani toteaisi: oli aika karsia rönsyt pois.

Mietin, mikä on itselleni tärkeää. Mitä rakastan eniten tässä maailmassa? Mistä haluan kirjoittaa? Mikä on minun juttuni?

Vastaus löytyi nopeasti. Olen Sunday Blondiessakin usein hehkuttanut kotikaupunkiani Helsinkiä, sen ravintoloita, kahviloita ja ystävien kanssa vietettyjä mahtavia iltoja. Rakastan Helsinkiä, satoi tai paistoi. Tämä kaupunki on täynnä pieniä ja suuria ihmeitä, kun ne vain on halukas ottamaan vastaan. Ja minä olen, sillä suorastaan janoan uusia kokemuksia. Tutustun Helsinkiin pala palalta, hitaasti nautiskellen.

Näistä ajatuksista syntyi Love Da Helsinki. Mikäli olet viihtynyt seurassani Sunday Blondien puolella, olisin superonnellinen, jos kurkkaisit uuden blogini puolelle.

Lähde kanssani tutkimaan Helsingin katuja!

Kisses,

Hanna

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *