Se on täällä: Ingo Maurer Zettel´z 5 valaisin

Olen NIIIN odottanut häntä saapuvaksi ja NYT hän on vihdoin tullut kotiin Italiasta saakka, nimittäin Ingo Maurerin Zettel´z 5 valaisin! Netissä taannoin törmäsin ja tykästyin, minkä jälkeen aloin tehdä taustatyötä enemmän ja haaveilin jo valaisimesta omassa kodissa. Kävin pari kertaa ihastelemassa sitä parissa eri liikkeessä täällä Helsingissä, surffailin aikani netissä ja sitten kun vihdoin löysin Italialaisen verkkokaupan, missä tätä design valaisinta myytiin lähes 300e edullisemmin kuin meillä täällä liikkeissä, oli päätös jo tehty! Tilaukseen siis! Jos verkkokaupan henkilökunta ei olisi ollut lomalla juuri elokuun alussa, olisi Zettel´z ollut minulla jo samana viikkona kun tilauksen tein tai viimeistään seuraavan viikon alussa. Nyt heidän palattua lomilta maanantaina, lähti paketti sieltä heti tulemaan ja sain sen kotiovelleni perjantai iltapäivänä! Nopeasta toimituksesta iso plussa! Tuote on myös aito.

zettelz_5.jpg

 

Verkkokaupan sivusto on tässä: http://www.edenilluminazione.org/en_GB

Valaisin on erikoinen, eikä ehkä kaikkien makuun sovi, mutta siinä yksi kiehtovin ominaisuus on se, että suunnittelija Ingo Maurer itse, haastaa valaisimen uuden omistajan  toiseksi suunnittelijaksi ja tämän mielikuvituksen valloilleen, kärsivällisyyttä unohtamatta. Tällä tavalla Zettel´z on aina omistajansa näköinen 🙂 siitä voi muotoilla tiiviimmän tai väljemmän ja sen mukana tässä kirjeessä alla, tulee 31 nykylyriikalla koristeltua A5-kokoista, läpikuultavaa ohutta paperiarkkia, joissa on lyriikkaa eri kielillä ja yksi on jopa suomeksi!! Lisäksi mukana on 49 tyhjää zetteliä, jotka voi käyttäää sellaisenaan tai itse personoida.

Design Ingo Maurer (1997).

ingo_maurerin_viesti.jpg

 

Zettelin kokoamiseen onkin hyvä varata aikaa, jotta saa mieluisen kokoonpanon aikaiseksi. Lopputuloksena on jännnittävä valon ja varjon leikki. Halkaisija 120 cm, korkeus 60-120 cm asettelusta riippuen. Ripustusvaijerin pituus 330 cm, mutta kodissanu kun kattokorkeus on vain 2,5m on valaisin oltava katossa kiinni.

Zettelissä on kaksi halogeenilamppua: keskellä olevan sylinterin sisällä oleva lamppu valaisee paperiarkit ja alaspäin osoittava lamppu toimii kohdevalona.

Takuuvarma katseenvangitsija on joka tapauksessa!!

 

Zettelz paketti.jpg

Tässä paketin avaamista…

zettelz_paketti.jpg

 

valaisimen_osia.jpg

 

Noin, nyt on paketti purettuna ja kaikki osat keskellä olohuoneen lattiaa! Siinä odottavat nyt kokoomisapua, sillä tulin siihen tulokseen, etten itse ehkä saa sitä kattoon roikuttua…

Seuraavan kerran kuvia kootusta lampusta! 🙂

Ihanaa rentouttavaa sunnuntaita meille kaikille!!

-Sara-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *