Kosmetiikkalanseeraus Anne Kukkohovin Supermood Holistic Natural Beauty From Finland: Egoboost

Viime viikolla 14.8 lanseerasi Anne Kukkohovi uuden kotimaisen ja luonnonmukaisen kosmetiikkasarjansa nimeltä Supermood ja sen ensimmäisen linjan Egoboost. Minä sain kunnian olla paikalla tilaisuudessa bloggarin ominaisuudessa! Kiitos vielä kerran Annelle siitä 🙂

Nopea selfie eteisessä ennen lähtöä 😉 mekko Sunny´s fashion, laukku Vuitton, kengät Louboutin, korut Kalevala ja Swarovski

21.8_006.jpg

supermood.jpg

Tilaisuus oli järjestetty Kämp hotellin Members loungessa, joka oli mielestäni juuri sopivan tyylikäs, arvokas, mutta kuitenkin rento tila coktailjuhlia varten.

21.8_033.jpg

 

21.8_034.jpg

Vieraita oli paikalla runsaasti ja tunnelma oli tiivis ja lämmin 🙂 Tilaisuuteen sopivaa Can Vendrell luomu cavaa oli tarjolla, jota voi todella suositella kokeiltavaksi!

21.8_064.jpg

Uusia tuotteita saimme tutkia paikan päällä…

21.8_037.jpg

…ja ehti Anne yhteiskuvaankin, kaikilta kiireiltään ja haastatteluiltaan 🙂

21.8_118.jpg

Jokainen kutsuvieras sai mukaansa pienen pussukan kotiin vietäväksi!

Näitä on ollut ilo kokeilla! Kokeiltavaksi saimme päivävoiteen, kosteuttavan seerumin, sekä instant facelift seerumin.

21.8_172.jpg

Egoboost-linja sisältää kasvojenpesuvaahdon, kasvoveden, päivävoiteen, silmänympärysihon seerumin, kosteuttavan seerumin, One minute facelift seerumin sekä syötävät, kauneus-suklaan ja lisäravinnejauheen. Yksi tämän sarjan pääraaka-aineista on suomalainen pakurikääpä. Syötävät tuotteet sisältävät kollageenia.

One minute facelift (30ml) lupaa kohottaa ihoa välittömästi. Tuote on pakurikäävän ansiosta ruskeaa. Rakenteeltaan tuote on liukkaan geelimäistä, mutta kuitenkin juoksevaa. Ohjeiden mukaan 2-3 tippaa riittää, joka tuntuu sopivalta kasvojen alueelle. Tuote todella tuntuu iholla ja kiristää hetkessä. Kireys ei kuitenkaan jää häiritsemään. Seerumin päälle suositellaan päivävoidetta, joka toimii seerumin parina hyvin. Tuote imeytyy hyvin, eikä jää iholle rullaamaan. Hento tuoksu tuotteessa on miellyttävä. Ihon ehostus onnistuu hyvin, eli sopii meikin alle, joka on erittäin tärkeää! Ihossani ei juurikaan ole juonteita, joten sitä ajatellen, en pysty sanomaan, miten näkyviä eroja tuotteiden käyttäminen tuo mukanaan.

The perfect daycream (30ml) päivävoide lupaa napakoittaa ja raikastaa. Tuote on valkean kermaista, mutta sopivan kevyttä päivävoiteeksi. Tämä tuoksuu enemmän, mutta tuoksu on miellyttävä. Iho jää ihanan silkkiseksi tuotteen levittämisen jälkeen ja tuote imeytyy hyvin. Lievää ihon kiristämistä on havaittavissa, mutta facelift seerumi kiristää selkeästi enemmän. Sopii hyvin meikin alle ja 1-2 painallusta riittää kasvojen iholle.

Moisture kick serum (30ml) lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja ihoni tuntuu erittäin pehmeältä seeruminen levittämisen jälkeen. Tuotetta suositellaan varsinkin kuivaihoiselle tai silloin kun ilmankosteus on alhainen. Uskon, että tuote sopii varmasti jokaiselle, sillä lisäkosteutus suomen olosuhteissa, ei kokemukseni mukaan ole koskaan väärin. Kylmä viima talvella ja aurinko kesällä tekee sen, että jokainen tarvitsee buustia ihon kosteutukseen vuodenaikaan katsomatta! Pienet juonteet iholla saattavat kieliä vain ihon kosteusköyhyydestä. Jos pikkujuonteet vaivaavat, voisi olla hyvä kokeilla esim tätä täsmätuotetta, tai jotakin muuta tehokosteuttavaa seerumia/ -voidetta. Tehokosteutus voi tehdä ihmeitä 😉

Ihoni on aina ollut hyvä ja tasainen, myös helppohoitoinen sanoisin, pieniä tavallisia epäpuhtauksia lukuunottamatta, (lähinnä T-alueella). Kosteutus on juurikin ollut avainsana ihonhoidossani. Ihoni on kyllä kiittänyt näistä tuotteista! Päivittäiseen käyttöön voisin ajatella Moisture kick seerumia ja päivävoidetta. Faceliftin säästäisin ikäiselleni 30-kymppiselle iltamenoja varten 😉

Tänä vuonna lanseerataan vielä toinen MOODi, kuten tämä kosmetiikkasarja on itsensä jaotellut, eli tuotteet eivät kulje tavanomaisesti ihotyypin mukaan, vaan MOODien mukaan. Mood 1 vahvistaa itsetuntoa ja immuniteettia, eli tämä on juuri nyt lanseeratun Egoboost-linjan idea.

Seuraava linja tulee olemaan nimeltään Beauty Sleep, jonka yhdestä tuotteesta jo kirjoittelinkin täällä:

http://www.lily.fi/blogit/helmia-ja-hattaraa/tyyny-joka-estaa-ryppyjen-syntymisen-ja-silmanymparysalueen-turvotuksen

Tuotteiden tarkoitus on ravita ja rauhoittaa, sekä valmistaa kehoa ja ihoa palautumaan yön aikana. Pääraaka-aineina Beauty-sleep tuotteissa on merifenkolin kantasolu ja melatoniini.

Ensi vuonna sarjaa täydentää Mood 3, Youth Glo.

Tuotteita jälleenmyy Sokos tavaratalot, Emotionit ja hyvin varustetut apteekit, sekä sokos verkkokauppa ja Jolie.fi.

Kiitos vielä kerran, että sain olla mukana! 🙂

Pus, Sara

Kommentit (2)
  1. On muuten mielenkiintoisen kuuloinen sarja, erittäin houkuttelevaa! Taidan rynnätä palkkapäivänä ostoksille….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *