Tyyny – joka estää ryppyjen syntymisen ja silmänympärysalueen turvotuksen!

Siis tätä on päästävä kokeilemaan!! Anne Kukkohovi lanseeraa elokuussa 2014 oman tuotesarjan nimeltä Supermood ja sen ensimmäisen linjan nimeltä Egoboost. Kyseessä on uusi kotimainen ekokosmetiikkasarja. He käyttävät tuotteistaan sanoja eettinen, ekologinen ja puhdas. Esittelyn mukaan käytössä on laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan-tasoisia raaka-aineita.

Ajatus tuotteiden takana on kiehtova, sillä siinä otetaan huomioon ihon hoitaminen kokonaisvaltaisesti, sekä ulkoisesti, että sisäisesti. Erilaiset hetket, tarpeet ja mielentilatkin on otettu huomioon. Tämä kuulostaa todella lupaavalle ja jään innolla odottamaan mitä kaikkea sarja tulee sisältämään! Tuotteisiin on ehdottomasti päästävä tutustumaan tarkemmin 🙂

Tämä anatomisesti muotoiltu tyyny herätti muun muassa kiinnostukseni ja nukkumiseen on muutenkin pyritty vaikuttamaan positiivisesti Beauty Sleep tuotteilla, johon myös tämä em. tyyny kuuluu. Liinavaatesuihke ja yöseerumi sisältävät merifenkolin kantasoluja ja melatoniinia.

sivusto kieltää kuvien käytön, joten tässä linkki tyynyn sivulle: http://www.supermood.fi/?portfolio=beauty-sleep-anti-wrinkle-pillow

Ensimmäinen linja Egoboost on ihoa kiinteyttävä ja se sisältää pakurikääpää, joka on luonnon oma antioksidantti. Sisäisesti nautittaviin tuotteisiin Inner Beauty-jauheeseen ja suklaaseen on lisätty myös kollageenia.

Mielenkiintoiselta vaikuttaa!! 🙂

beautymightbring.png

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *