Kesäkurpitsa carbonara
Ihanasta parsasta ja kesäkurpitsasta valmistuu herkullinen carbonara pasta!
Tarvitset: (kahdelle)
⅓ kesäkurpitsaa
4-6 tankoparsaa
1 ½ dl kevytmaitoa
2 rkl jauhoja
2 rkl voita
½ dl kermaa
1 dl juustoraastetta
½ dl parmesaania
1 tl suolaa
4-6 dl pennepastaa (pieni)
- Lisää pastat kiehuvaan veteen (veteen kannattaa lisätä ripaus suolaa ja hieman öljyä)
- Paista kesäkurpitsan palaset pannulla ja siirrä toiseen astiaan hetkeksi
- Laita voi kattilaan tai pannulle ja sulata, lisää jauhot ja sekoita
- Lisää maito ja kerma pannulle hitaasti, kokoajan sekoittaen
- Kiehauta ja sekoita joukkoon juustoraasteet ja suola
- Paista toisella pannulla tankoparsat ja lisää päälle suolaa
- Sekoita pasta ja juustokastike keskenään ja lisää kesäkurpitsat