Kesäkurpitsa carbonara

Ihanasta parsasta ja kesäkurpitsasta valmistuu herkullinen carbonara pasta!

Tarvitset:  (kahdelle)

⅓   kesäkurpitsaa 

4-6 tankoparsaa

1 ½ dl kevytmaitoa

2 rkl jauhoja

2 rkl voita 

½ dl kermaa

1 dl juustoraastetta

½ dl parmesaania

1 tl suolaa

4-6 dl pennepastaa (pieni)

 

  • Lisää pastat kiehuvaan veteen (veteen kannattaa lisätä ripaus suolaa ja hieman öljyä)
  • Paista kesäkurpitsan palaset pannulla ja siirrä toiseen astiaan hetkeksi
  • Laita voi kattilaan tai pannulle ja sulata, lisää jauhot ja sekoita
  • Lisää maito ja kerma pannulle hitaasti, kokoajan sekoittaen
  • Kiehauta ja sekoita joukkoon juustoraasteet ja suola
  • Paista toisella pannulla tankoparsat ja lisää päälle suolaa
  • Sekoita pasta ja juustokastike keskenään ja lisää kesäkurpitsat

Koti Ruoka ja juoma