Ulkosuomalaisen lempipalvelut

Ihana nykyaika! Ei tarvitse ulkosuomalaisenkaan tilata lempilehtiään törkeän kalliilla postimaksuilla tai plärätä sanakirjaa luoviessaan paikallisten palveluntarjoajien kanssa.

Tämän mamun elämää sulostuttaa:
 

1. Yogaia
 

Lähistöltä löytyy yksi bikram-sali, jota aion vielä kokeilla. Bikram-joogaa ohjataan ympäri maailmaa englanniksi, joten se on mahikseni täällä päästä englanninkielisille tunneille. Tykkään kuitenkin vähän monipuolisemmasta tekemisestä ja Yogaia täyttää tämän aukon aika hyvin. Yhden kokeilun perusteella myös Yogaia-app toimii tabletilla loistavasti.

Syvävenyttelytunteja saan katsoa ihan keskenäni, mutta lihaskuntojuttuja tehdään välillä molemmat. Ihan tosi jees tällaiselle epäjumppapirkolle, joka ei muutenkaan tykkää heilua muiden jaloissa ryhmäliikuntatunneilla, saati sitten kielitaidottomana.

Pssst, Yogaian väki. Oon se sama tyyppi, joka on palautteissaan anellut niitä 90 minuutin pituisia yin-tunteja. Pliis, olisin ikionnellinen! Lupaan osallistua livetunneillekin!
 

Yogaia  2. Luettavaa.fi – A-lehtien digilehtipalvelu
 

Imagea ikävä + keväällä talouteemme ilmestynyt tabletti = purrrfect. Plussaa lyhyistä kolmen kuukauden tilausjaksoista.

A-lehtien oma puhelinmyyjä ei muuten sanonut tästä halaistua sanaa, kun se soitti mulle viime vuoden lopulla ja tarjosi ihan passelia Image-tilausta. Kysyin, että kai voin tilata pelkän digilehden, kun muutan justiinsa ulkomaille.

”No sellanen ei valitettavasti onnistu ja toi lehden tilaaminen ulkomaillekin on aika kallista. Mutta jos sä haluat tilata tän lyhyemmän tilauksen, niin voit tietysti tehdä väliaikaisen osoitteenmuutoksen ja kääntää paperilehden jollekin kaverille sitten kun muutat, sulla säilyy silti ne digilehden lukuoikeudet tilauksen loppuun!” Ööö, what year is it?

 

3. Google Translate-lisäosa selaimessa
 

Elämäni ehto ja edellytys. Täällähän ei mitään virallisia papereita, sopimuksia eikä palveluntarjoajien nettisivuja saa englanniksi, joten puolipäiväisenä kotikääntäjänä toimiminen vei alkuvaiheessa oman aikansa. En malta odottaa kieliopintojen aloittamista! Toivottavasti kutsu mamukurssille saapuu pian. Jotain translaten naputtelustakin on jäänyt päähän: ilmaisjakelulehteä vilkaistessani tajusin suunnilleen, mistä kansijutuissa oli kyse. Mind-blowing!
 

Lautapelit.fi

Toimittaa kohtuullisella postimaksulla ulkomaillekin. <3

 

 

hyvinvointi liikunta suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *