Ladataan...

Aloitin tanssitunneilla käymisen 27-vuotiaana. Olen aina rakastanut tanssia ja sen tuomaa tunnetta (ilman koreografioiden opettelua) ja päätin, että haluan oikeasti oppia tanssimaan, sen verran mitä tässä iässä on mahdollista. Jos pohja oli hankittu maratonien juoksulla ja koordinaatiota eniten vaativa laji oli ollut kuntonyrkkeily, niin voitte kuvitella kuinka haasteellista minulle oli vaan seurata sitä, mihin suuntaaan piti olla menossa. Epäonnistumisen ja häpeän tunteesta huolimatta jaksoin kuitenkin raahautua tunneille viikko viikon jälkeen. Ja alun epätoivo kääntyikin iloiseksi menoksi.

On se hölmöä kuinka uuden äärellä kokee aina suorituspaineita melkein paniikinsekaisin tuntein, vaikka luulen, ettei monikaan tunneilla kerkeä keskittymään toisen tekemisiin (ja mitä vaikka tekisikin niin!). Street-tanssia, show-tanssia ja muitakin lajeja kokeilleena voin suositella tanssia aloitettavaksi vanhempanakin. Itse olen löytänyt sopivia aikuisten tunteja niin Stepupilta kuin DCA:ltakin

Palasin lapsenteon jälkeen nyt maailman parhaalle tanssitunneille (Stepupilla) ja uuh, olen joutunut takaisin lähtökuoppaan ja siihen panikointitilaan. Kyllä tämä varmaan tästä. Ainakin hymyilin kotiin lähtiessäni.

 

Ladataan...

Ai että sitten tykkäänkin kun miehellä on hyvin leikattu klassinen puku päällä.

Ongelmahan on se, etteivät miehet tyypillisesti viihdy kaupoissa. Eivät ainakaan jaksa kiertää monessa eri liikkeessä (eipä sillä, ei niitä liiaksi Helsingissä ole). Stockmannilla ehkä, sieltä kun saa "kaikki" kerralla. Päätyvät sen jälkeen lasilliselle odottelemaan parempaa puoliskoaan.

Jokin aika siten avautunut uusi Solo for men (http://www.soloshop.fi/fi/) Mannerheimintiellä on suosittelemisen arvoinen. Kerrankin miehille on tarjolla iso, avara, kaksikerroksinen liike klassisia ja tyylikkäitä vaatteita, puhumattakaan hyvästä palvelusta. Luulen, ettei miehillekään iske siellä tuskanhiki.

Minun tekisi mieli ostaa kotiin viemisinä kravatti. Hipelöin useita, yksi pyörii käsissäni muita kauemmin. Jätän sen tällä kertaa kuitenkin hyllyyn.

 

 

Ladataan...

Jos satut pyörimään Helsingin keskustassa ja mielesi tekee hyvää italialaistyyppistä jäätelöä, niin kannattaapa ehdottomasti poiketa Senaatintorin vastapäätä sijaistevan Kiseleffin talon toiseen kerrokseen ja siellä Ciao! -kahvilaan (http://www.ciaocaffe.fi/intro.html). Kahvilasta saa mainiota paikan päällä valmistettua jäätelöä. Maut vaihtelevat (mutta ovat aina hyviä!), tällä kertaa kippooni päätyi jogurttilime ja jogurttisuklaa-maut. Hintakaan ei ole paha: 3,90eur / 2 makua. Tarvitseeko tämän kuvan lisäksi enää muuta sanoakaan kun kesäkelejäkin on vielä jäljellä?

Pages