Alku

ALUNPERIN JULKAISTU 8.10.2014

IMG_0310_00001.jpg

 

Terppa!

Maailmassa on ihan liikaa blogeja. Ja ihmisiä. Ja fitnessurheilijoita. Ja hyttysiä. Varsinkin hyttysiä. Silti niitä kuitenkin sikiää lisää jatkuvasti (paitsi että hyttyset ei sikiä tähän aikaan vuodesta). Siksipä ajattelinkin, että joukkoon mahtuu ja nyt lueskelet tämän ajatusketjun tuotosta.  

Blogin nimi olisi ehdottomasti Kallellaan, jos olisin Kalle. Mutta koska olen Henna, niin nyt ollaan sitten Hennallaan. Ehkä parempi näin, niin Jari Tervo ei suutu nimi-idean varastamisesta.   

Olen elellyt Hennana nyt 28 vuotta. Voisin määritellä juureni ”Keski-Suomen kautta oululaistunut savolainen” -määritelmällä. Penskana en oikein innostunut juuri mistään muusta kuin kirjoittamisesta ja piirtelystä, mutta yläasteen jälkeen puraisi kuntosalikärpänen. 

 

12263465149jNc98.jpg 

Valitettavasti ei käynyt niinkuin Spidermanille, mutta näillä mennään mitä on suotu. Ensimmäiset body fitness -kisani kävin melkoisena rimpulana aika olemattomalla treenipohjalla (=ei yhtään oikeasti kovaa treeniä) vuonna 2008, mutta tulipahan käytyä. Kokemusta sieltä lähinnä haettiinkin. Seuraavalla kerralla oli vähän jo treenattu, mutta hyvin heikonlaisesti se liha tuntui tarttuvan. Se oli sellainen ”vaikeuksien kautta voittoon ja sieltä ojanpohjalle” -tyyppinen kokemus, mutta olin enemmän kuin tyytyväinen neljänteen sijaani vuoden 2013 Fitness Classicissa. Siinä hobittisarjassa. 

blogger-image--2103071065.jpg

kuvat body.pictures.fi

Tulevaisuudensuunnitelmista fitnessurheilun suhteen en osaa tällä hetkellä sanoa mitään. Ainoa asia minkä tiedän, on se, että tällä hetkellä opiskelen omaa kehoani ja yritän selvittää, millä keinolla se voisi parhaiten. Kiirettä on turha pitää valmiissa maailmassa. Treenaan ahkerasti, mutta pyrin välttämään liikaa stressiä sen suhteen, ettei tarvitsisi nähdä painajaisia ennen jokaista jalkapäivää. Yritän vähän availla silmiäni ja saada uusia näkökulmia ja toimintatapoja.  

           blogger-image-482797341.jpg

Se, mitä tämä blogi tulee sisältämään, on suuri arvoitus minullekin. Jos tätä joku eksyy seuraamaan, niin tervetuloa 🙂 Että terkkuja vaan äitille. 

Hyvin ylpeänä, nenänvarsi hieman suuntautuneena ylöspäin, esitän julkiset kiitokseni sponsorilleni Fitmaxille. Suosittelen tsekkaamaan nettisivut jos et ole ennen tutustunut, todella laadukkaat lisäravinteet ja vähintään yhtä laadukkaat miehet palvelemassa, jos tarvitset apua lisäravinteiden suhteen 😉 

Alku on kuulemma aina hankalaa. Nyt on kuitenkin tullut aloitettua, lähipäivinä seuraa jatkoa. Sillä välin voitte lueskella vaikka muita blogeja ja tehdä kaikenlaista mukavaa. Niinku vaikka syyä ja reenata. Mikäs sen mukavampaa 😉

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *