Kuulumisia ja sataviissataa aihetta juhlaan!

Heipsan!

Oon ollu sen verran väsyny tässä lähiaikoina, ettei tää "blogin" väsääminen oo ollu ihan prioriteettilistan ensimmäisenä...Oon ollu paljon töissä, tehny ylitöitä ja menny vapaapäivinä auttamaan. Aamusin on alkanu olla ihan normaalia olla kahvikuppi kädessä viimeistään kello 5:30.  Ei oo varmaan mikää big deal, mut miulle on ollu vähä raffimpi projekti opetella uusiin rytmeihi. Kova uurastus ja asenne on kuitenkii palkittu ja sain uuden position, joka alkaa virallisesti lokakuun alusta. Miun myyjätitteli vaihtuu vaateosaston vastaavan titteliin. Eli esimiestehtäviä ja paljon vastuuta luvassa. Vihdoin! Mie varmaan kirjottelen tästä sitten lisää kun saan virallisesti sopparin käteen ja allekirjotettua ja alotan kyseisen työn. Sitä ennen keskityn hoitamaan työni myyjänä mahollisimman hyvin ja opettelen edellisen vaateosaston vastaavan avustuksella miun uusia työtehtäviä. Vastuu kasvaa jonkun verran eikä varmasti tuu olemaan helppo syksy, mut se siinä on nimenomaan parasta, että pääsen haastamaan itteäni ja kehittämään taitojani. Super syksy tulossa!!

(Tää asu oli miulla A:n yatävän häissä ja oli muuten eka kerta ku puin juhliin housupuvun. Pöksyt on miljoona vuotta vanhat ja paita ihanan Tuovin kaapista kierrätetty miulle)

Rokkari täytti 31

A:lla oli synttärit viime viikolla ja annoin hänelle lahjaks pari super coolia Niken (hmm...yllättikö??) t-paitaa ja rennot shortsit. Hänellä oli varsinaisena toiveena ollu jo pitemmän aikaa uus hiustenleikkauskone, joten kipasimpa lähimmästä Gigantista sellasenkin. Miun varsinainen lahja hänelle (tai meille, haha!) kuitenkii oli neljän päivän miniloma Barcelonaan marraskuussa. Meillä molemmilla on kalenterit sen verran täynnä, että eka neljän päivän vapaaputki yhtäaikaa sattu vasta marraskuun lopulle, mut todettiin yhessä että nyt meillä on ainakin aikaa kattoo rauhassa kaikki paikat ja ravintolat joissa halutaan päästä käymään! Sunnuntai-iltana yllätin A:n vielä yhellä pikku jutulla: oltiin sovittu menevämme syömään yhessä, mut olinkii kutsunu hänen kaikki lähimmät ystävät myös. Eli A ei tienny yhtään, että luvassa oli rento ilta kaikkien hänen parhaiden ystävien kanssa. A oli tosi ylättyny ja super ilonen. Olin siis onnistunu yllätyksessä! Eka kerta elämässäni kun nään näin paljon "vaivaa" kenenkään lahjojen tai yllättämisen eteen, mut teen sen mielelläni ku kyseessä on noin rakas tyyppi <3 Hän ansaitsee ihan jokaisen yllätyksen ja onnen hetken!

(Kyllä, me rakastetaan toisiemme lisäks mustaa ja kyllä, meillä on muun väriset ku mustat kengät!)

Häät 

Oltiin myös viime viikonloppuna A:n ystävän häissä ja oon edelleenkii ihan fiiliksissä siitä meiningistä!! On niin ihanaa nähä miten kaks ihmistä rakastaa ja on onnellisia! Morsian oli super kaunis ihanan luonnollisessa lookissa ja tosi persoonallisessa ja simppelissä valkosessa hääpuvussa. Sulhanen oli mustassa puvussa, jonka viimeisteli hänen loputtoman onnellinen hymy. Niin kaunis pari. Hääjuhla ei kuulemma ollu kovinkaan perinteinen tanskalainen hääjuhla. Pariskunta oli vihitty aiemmin päivällä maistraatin tyylisessä paikassa ja juhlat oli vasta myöhemmin illalla. Juhla järjestettiin Vega -nimisessä paikassa, joka on siis varsinaisesti täynnä konserttisaleja erilaisia musiikkitapahtumia  ym. varten. A on soittanu useemman keikan Vegassa, mut oli kiva päästä näkemään tää paikka vähän eri näkökulmasta. Vieraille oli järjestetty opastus ympäri Vegaa ja meille kerrottiin paikan historiasta (joka muuten oli tosi mielenkiintonen!). Juhlissa ei ollu varsinaista ruokatarjoilua, mut miljoonaa erilaista kakkua ja yöpalaa oli tarjolla. Ja ilmainen baari auki koko illan. Vaarallista, haha! Ehottomasti paras merkki siitä, että juhlat oli onnistuneet, on se että en ottanu kuvia lähes ollenkaan. Pari kuvaa ihan alussa, mut muuten puhelin pysy visusti laukussa koko juhlien ajan.

(Miun ihanat Korsin kengät pääs häissä toista kertaa ikinä käyttöön ja ihana Maria loihti taas sellaset lakat MIUN OMIIN KYNSIIN että en kestä!)

Täällä siis elellään ihan tavallista arkea tän kaiken juhlan keskellä...ja ootellaan ystäviä kylään. Muutama ihana naine on ilmeisesti reissaamassa tänne suunnille pian ja äiti ja isi uhkaili soitella myös ovikelloa joku päivä...IHANAA! Teitä on niiiiiiin odotettu <3

Suukkoja rakkaille!! xx

//Henna

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.