Blogin nimi vaihtuu!

WAU mikä läjä ihania kommentteja ja hyviä keskusteluja tuli edellisen kirjotuksen jälkeen. Oli super kivaa ja mielenkiintosta jakaa ajatuksia niin monen kanssa ja käydä tosi hyviä keskusteluja synnytyksiin liittyen. Kiitos siis jokaiselle, joka luki tarinan (ja ehkä paino myös tykkäysnappulaa). Iso kiitos myös niille, jotka kirjotteli miulle yksityisviestejä ja jako omia tarinoitaan ja kokemuksiaan ja kiitos myös niille joiden kanssa oon päässy vaihtamaan ajatuksia kasvokkain aiheeseen liittyen. Nuo keskustelut on ollu miulle super tärkeitä! Kiitos hyvistä keskusteluista! Selkeesti aika monelle synnytys on ainakin jollain tasolla pelottava asia ja juurikin sen takia, että synnytyksistä usein puhutaan tosi dramaattisesti. Toki dramaattisiakin synnytyksiä on ja traumoja tulee noin isosta tapahtumasta herkästi, eikä niistäkään pidä vaieta. Mutta ihan mahtavaa nähdä että positiivisa synnytyskertomuksia ja synnytyskertomuksia ylipäätään alkaa näkyä somessa ja blogeissa paljon enemmän! Pari instatilivinkkiä raskauteen, synnytykseen, imetykseen ja vanhemmuuteen liittyen, joita suosittelen seuraamaan:

@thepositivebirthcompany
@hypnobirthinginternational
@bumptobabyacademy

@happymilkmama
@onnenkuplia

Suunnitelmissa on kirjotella myös synnytyksen jälkeisistä päivistä ja viikoista. Meillä ne ekat päivät ja viikot ei ollu ihan helpoimpia ja niihin liitty paljon (ei niin mukavia) yllätyksiä ja huolta ja sen mukana tosi valtavia tunneaaltoja, joten koen että niistäkin puhuminen on tärkeetä. On muutes super ihanaa, että muutamien sellasten kavereiden kanssa, joiden kanssa ei olla oltu vuosiin tekemisissä, niin nyt vauvojen synnyttyä (tai jo odotusaikana) ollaan alettu pitää vähän enemmän yhteyttä. Ihanaa! <3

Suomimaisemia! Ollaan Suomessa muutaman viikon reissulla. Täällä on niin maailman ihanin talvi, että saas nähdä suostunko lähtemään ollenkaan takas sateiseen Köpikseen…

Miusta alkoi jo joku aika sitten tuntua ettei toi Hennuli Köpiksessä -nimi oikein tunnu enää omalta, joten blogin nimeksi vaihtuu Henna Kristiina. Ehkä joskus keksin vielä jonkun fancyn, taiteellisemman nimen, mut just nyt Henna Kristiina tuntuu ihan sopivalle ja kivan tavalliselle. Jatkossakin siis kirjottelen tänne vaan sillon kun on jotain sanottavaa ja on sopiva mood.
Tarkastelin ihan huvikseni kirjotushistoriaa ja vuonna 2018 oon kirjotellut tosi aktiivisesti useemman kirjotuksen kuukaudessa, 2019 vaan muutamia kirjotuksia, vuonna 2020 en yhtään ja tänä vuonna jo toista kertaa. Ehkä nyt alan kirjotella enemmän tänne kun on enemmän aikaa (mukamas). Tai siis julkasen ehkä useemman tekstin enkä vaan luonnostele, koska tuolla luonnoksissahan on koko ajan pyöriny muutamia juttuja mitä en oo koskaan jostain syystä julkassu. En koe olevani mitenkään kovin hyvä kirjottaja, mutta tää on miulle tosi kivaa ja terapeuttista puuhaa kirjotella juttuja ylös ja julkaistakin niistä osa.
Jos just siulla on joku idea mistä haluisit että kirjotan, niin otan tosi mielelläni ehdotuksia ja ideoita vastaan! 🙂 Vauvajuttuja on tulossa luultavasti jonkin verran. Nyt ainakin mielessä olis sellanen vauvantarvikeostoslista -postaus, jota oon jo tuonne luonnoksiin alotellut. Olisin kaivannut just sellasta listaa itse raskausaikana, kun alettiin tehdä vauvantarvikehankintoja.

Mukavan lumista viikonloppua just siulle!

//HENNA

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *