uusi lily

ohmygod tää alkaa vissiin jokseenkin toimia. tein uuden bannerin kahdessa minuutissa kun edellinen on kadonnut jonnekin mystisesti. oon niin ylpeä näistä suurista kuvankäsittelyn ihmeistäni että pitää aina mainostaa.

lisäksi mun tagit on ihan sekaisin ja se mua ärsyttää myös, mutta jossain luvattiin että ne palautuu vielä joskus niin en rupee ronkkimaan noita kohdilleen vielä.

ehkä mä vielä opin tykkäämään tästä uudesta versiosta kunhan se osoittaa ettei enää hukkaa asioita ja että ihmiset vielä löytää tänne niinkuin ennenkin. ilmoitukset ei ainakaan puhu mitään mutta se nyt ei taida olla kovin uusi asia sinänsä.

nyt meen syömään koska tää tietoteknisen osaamisen esittely vie enertsijaa ihan liikaa. miten väärin olis haluta vielä kolmaskin jääkahvikupillinen tähän päivään, koska kuuma?

Kommentit (2)
  1. mitenkä tämän sinun plokin suapi blogloviniin näkyväks, hä?! 🙂

    1. kyllä se siellä on, senku haet blogin koko nimellä. sen pitäis näkyä tossa sivupalkissakin mutta saattaa olla että tää päivityshomma on vielä vähän kesken ettei se satu nyt just näkymään. tästä linkistä pääset bloglovinista seuraamaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *