Product face-off: Mariela Sarkima vs Shisheido Curlers

14730706427_5882f8d5aa_z.jpg

 

Ripsien taivutus kuuluu minun ja varmasti monen muun päivittäiseen meikkirutiiniin. Ripseni eivät ole tikkusuorat, vaan hieman kaarevat luonnostaankin, mutta taivuttimilla saa kyllä huomattavan eron aikaan, enkä oikeastaan koskaan jätä taivutuksia pois meikatessani. Tällä hetkellä omistan muutamat eri taivuttimet, joista uusimmat ovat Mariela Sarkiman kovasti kehutut taivuttimet (kuvassa vasemmalla). Toiseksi uusimmat ovat nuo tummemmat Shisheidon taivuttimet, jotka olen ostanut jo viime helmikuussa FeelUnique.comista. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Shisheidon taivuttimiin, mutta halusin testata Sarkiman taivuttimet, sillä niitä on tituleerattu ”jopa Shu Uemuroja paremmiksi”. Shu Uemuran taivuttimet ovat kosmetiikan maailmassa taivuttimien kermaa, mutta ne ovat harmittavan vaikeasti saatavilla Suomessa. 

 

14730605720_5612c23c59_z.jpg

 

Shisheidon taivuttimista minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Jo ensimmäisellä kokeilulla huomasin eron aiempiin taivuttimiin. Ne sopivat silmäni muotoon hyvin ja saan sekä sisä- että ulkonurkan ripset taivutettua vaivattomasti. Tällä hetkellä niiden hinta on FeelUniquen sivuilla 24€, joka voi tuntua aluksi korkealta, mutta nämä ovat olleet todellakin hintansa väärti! Taivuttimien kuminen tyyny ei ole puolessa vuodessa saanut kuin pienen painauman, vaikka olen tosiaankin käyttänyt näitä joka kerta kuin meikkaan. Mukana tuli myös vaihtotyyny, mutta vaihtamisen tarvetta ei taida olla vielä piiiitkään aikaan. Halvemmilla e.l.f:in ja Cailapin taivuttimilla tyynyissä on urat (suorastaan kuilut) jo muutamissa viikoissa ja vaihtotyynyjä saa ostaa tiuhaan. Kaikista naurettavinta on, että yleensä vaihtotyynyt maksavat suurinpiirtein saman verran kuin uudet taivuttimet.

 

14914196001_c3cc7da982_z.jpg

 

Ostin Sarkiman taivuttimet Sokokselta 7,90€ hintaan ja mietinkin, että tuliko puoli vuotta sitten tuhlattua pari kymppiä turhaan. Voin sanoa, etten tuhlannut ja syy näkyy kuvassa. Sarkiman taivuttimet ovat paljon jyrkemmin kaarretut eivätkä ne istu silmäni muotoon ollenkaan. Saan tunkea taivuttimien metallista yläosaa silmäluomeani vasten yrittäessäni saada taivuttimia mahdollisimman lähelle ripsien tyveä ja se ei a.) tunnu mukavalta ja b.) auta juuri mitään. En osaa sanoa mitään taivuttimien tyynyjen kestosta, sillä en tule taivuttimia niin paljoa käyttämään, että niihin uraa edes muodostuisi. Tyyny tuntui melko samanlaiselta materiaalilta kuin Shisheidon taivuttimissa, mutta on mahdotonta sanoa miten se käytössä jaksaa, kun käyttöä ei ole.

 

14730603139_db7b37ac30_z.jpg

 

Plussaa Sarkiman taivuttimet saavat kuitenkin pirteän turkoosin värisistä kumityynyistä ja varatyynyn jemmapaikasta. Nuo varatyynyt tuppaavat aina katoamaan, mutta Mariela Sarkiman taivuttimissa niille on oma paikkansa. Nämä saattavat olla mainiot taivuttimet kyllä pyöreämpi silmäisille meikkaajille, mutta omani taidan lahjoittaa eteenpäin. Shisheidot jatkavat oman meikkipöytäni rakkaimpina taivuttimina, mutta mikäli joku päivä saan käsiini Shu Uemurat, saattavat Shisheidot saada kilpailijan.

Käytättekö te ripsentaivuttimia? Mitkä ovat sinun suosikkitaivuttimesi?

kauneus meikki testit
Kommentit (4)
 1. Mä ostin itekin noi Sarkiman taivuttimet ja voi miten pettynyt olinkaan!! En saanu mun ripsiä taivutettua niillä LAINKAAN ja juuri tuo jyrkkä kulma tuntu vähän oudolta… En sitten tiedä, että kuka noita käyttää oikeasti vai onko pelkkää markkinointipuuhaa se hehkutus.

  Mutta oli mulla sulle ihan kysymyskin: omistan myös Shiseidon taivuttimet (parhaat!) ja ostin ne vuosi sitten mutta mun ongelma on, että ne on alkanu katkomaan mun ripsiä? Oon nyt kaks kertaa jo vaihtanu niihin sen kumityynyn vaikkei varsinaista uraa/painaumaa näkynyt ees. En sit tiiä oonko jotenki liian kovakourainen mutta mietin, että onko sulla ollu ongelmaa? Harmittas kyllä ostaa uudet taivuttimet kun myyjä hehkutti Shiseidon taivuttimien kestävän lähes 5 vuotta.

  1. Mä ostin Sarkiman teroittimen, hajosi viikossa :/

  2. What? Ei mulla oo kyllä tuollaista tapahtunu ollenkaan 😮 Mä en ole vaihtanut sitä kumityynyäkään vielä, vaikka tosiaan ostin ne jo helmikuussa. Toi on kyllä tosi inhottava ongelma, kun ripsentaivuttimet vie ripsiä eikä korosta niitä…

   Ja anteeksi erittäin myöhäinen vastaus 🙂

   1. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaa 😀

    Mutta joo, ongelma taiskin olla siinä, että mulla jäi aina pikkusen ripsiväriä ripsen tyveen joka sitten aiheutti tämän katkeamisen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *