Helppo tomaatti-vuohenjuustopasta

Vuohenjuustosta, paseeratusta tomaatista ja kesäkurpitsasta saa erittäin hyvän pastan, joka todella kutkuttaa makuhermoja. Reseptin löysin Lidlin sivuilta. Pastan tekeminen on todella helppoa, sillä se valmistuu yhdessä kattilassa. Pilkotut kasvikset ja mausteet vain laitetaan kattilaan ja keitetään yhdessä spagetin kanssa.

Pastan joukkoon sekoitetut oliivit, valkosipuli ja kesäkurpitsa muodostavat todellisen herkkusuoran. Myös vuohenjuusto ja paseerattu tomaatti pelaavat hyvin yhteen. Makua pasta saa lisäksi sipulista, kahdesta kasvisliemikuutiosta, basilikasta, ripausta mustaa pippuria unohtamatta. Päälle ripotellaan hieman parmesania sekä tuoretta basilikaa, jotka kruunaavat kokonaisuuden.

Aikaa valmistamiseen menee n. 30 min. Kannattaa kokeilla!

Tomaatti-vuohenjuustopasta

Ainekset (3 annosta)

1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynsi
n, 350 g
spagettia
500 g
paseerattua tomaattia
1 kpl
kesäkurpitsa
1 dl
oliiveja
2 kuutiota
kasvislientä
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
basilikaa (kuivattua)
1/2 tl
mustapippuria
7 dl
vettä
100 g
vuohenjuustoa
Valmiin annoksen päälle
basilikaa (tuoretta)
parmesanjuustoa
25 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

  1. Laita kuutioitu sipuli ja valkosipulinkynnet kattilaan. Heitä mukaan pilkottu kesäkurpitsa.
  2. Lisää pasta, oliivit, kasvisliemikuutiot, tomaattimurska, oliiviöljy, kuivattu basilika ja mustapippuri kattilaan.
  3. Lopuksi kaada kattilaan vesi. Kuumenna kannen alla kiehuvaksi, jonka jälkeen anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Murustele päälle vuohenjuusto ja sekoita.
  5. Nostele pasta lautaselle ja raasta päälle parmesaania. Revi vielä lopuksi päälle hiukan tuoretta basilikaa.
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *