Pysy aina pikkuveljenä

Koska en osannut kieltäytyä ja/tai tehdä sitä sopivassa kohdassa (KVG kuinka antaa pakit kohteliaasti: 17 500 tulosta), suostuin toisille treffeille Insinööripojan kanssa. Ei vain ollut sydäntä sanoa ensimmäisten treffejen päätteeksi, että kiitos mutta ei kiitos. Ja tällä allekirjoittaneen vähäisellä mieskokemuksella voinko luottaa intuitiooni ensimmäisten treffien jälkeen? Jos varmuuden vuoksi antaisi vielä toisen mahdollisuuden?

Pojasta ei itse asiassa pakollisten oli kiva ilta -kiittelyiden jälkeen kuulunut muutamaan päivään mitään, kunnes hän kysyi, milloin ehtisin nähdä. Ja sen jälkeen taas hiljaista. Huono merkki. Haluan ympärivuorokautista ja yltiösiirappista viestittelyä, kaiken ylimääräisen raivaamista kalenterista ja…. Hetkinen, kysyi ääni pääni sisällä, haluanko rakastua rakastumisen vuoksi? Jos haluaisin parisuhteen, niin tästä ehkä voisi syntyä sellainen. Voisin kuvitella kiintyväni Insinööripoikaan ja ehkä tunteet syttyisivät ajan myötä. Hetkinen, kysyi toinen ääni, haluanko parisuhteen ihan vain parisuhteen vuoksi?

Päädyin lopulta siihen, että joo, haluan löytää ihmisen, jonka kanssa loppuelämän viettäminen kuulostaa järkevältä. Toisin sanoen jonkinlainen koulutus, työ, tulevaisuuden suunnitelmia ja etsii vakituista parisuhdetta. Ihminen joka pärjää omillaan ja on tyytyväinen elämäänsä. Ei tarvitse minua, mutta haluaa minut. Ja joo, haluan löytää myös ihmisen, jonka kanssa tunnen kipinää ja haluan lähetellä niitä siirappisia viestejä kesken työpäivän. Ihmisen, jonka olemassaolo pistää hymyilyttämään.

Insinööripoika reputti molemmat kriteerit. Toisetkin treffit sujuivat ihan kivasti, mutta tunsin taas lähinnä sisarellisia tunteita. Ja hemmetti, kirosin itselleni kotiin palattuani, niin läpeensä kiltti ihminen kuin olen, niin en varmasti ala yhdenkään aikuisen miehen siskoksi, äidiksi, opettajaksi enkä psykologiksi. Note to self!!! Jos Insinööripojalla on tunteita mua kohtaan, niin harmi hänelle. Mutta minä nyt en vain voi ruveta jokaisen ihan kivan miehen tyttöystäväksi vain siksi, ettei kellekään tulisi paha mieli. Oma hyvä mieli etusijalla NYT, nainen.

Seuraavana päivänä sitten avasin Whatsappin ja annoin itselleni kaksi minuuttia aikaa lähettää lyhyt, selkeä mutta silti ystävällinen viesti. Enter.

endofstory.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *