Hyvän elämän opas

Tämä syksy on minulle erityinen, sillä kaikki se tuttu ja turvallinen, jonka ympärillä olen saanut elää muuttuu. Minun lisäkseni moni ystäväni on lähdössä pois kaupungistamme. Kaupunki ei tunnu enää samalta kuin ennen. Poden pientä kaipuuta sisälläni, mutta samalla tiedän, että meidän kaikkien on mentävä eteenpäin elämässämme. Jokainen omalla polullaan. Mikään ei kuitenkaan ole lopullista ja tiedän myös sen etten ole ainut, joka tuntee näin. Kaupunkimme on ollut meille hyvä paikka kasvaa, mutta nyt olemme kaikki valmiita uusiin seikkailuihin, jotka meitä odottavat. Olen onnellinen meidän kaikkien puolesta.

image.jpg

Eräs ysätäväni antoi minulle lahjan ennenkuin hän lähti; Sara Karlssonin ja Pia Sievisen Hyvän elämän anatomia- kirjan. Olimme molemmat aikoinaan todella innostuneita Sara K:n blogista. Ystäväni tiesi, että Sara K:lta olisi tulossa kirja ja heti kun se ilmestyi kauppoihin, hän osti sen minulle. Olin niin yllättynyt, kun sain kirjan käsiini. Sara K innoitti minua etsimään hyvää elämää ja olen  kiitollinen hänelle monista asioista. Kirja on ehkä paras lahja, jonka olen vähään aikaan saanut. Ysätäväni osaavat todella yllättää minut!

image.jpg

Sen lisäksi, että kirja on täynnä viisautta sekä hyviä elämän ohjeita, se on myös visuaalisesti taiteellinen teos. Pidän kovasti epäsymmetrisistä taitosta ja lentävistä fonteista. Lukujen välissä on kauniita kuvia ja kirjan valkoinen värimaailma rauhoittaa mieltä. Suosittelen lämpimästi kirjaa niille, jotka kokevat olevansa jonkinlaisessa ”taitekohdassa” elämäänsä. Minua Sara K auttoi paljon ja tiedän, että kirjan avulla hän tulee auttamaan vielä monia muita. Kun aloitatte lukemaan Hyvän elämän anatomiaa, etsikää rauhallinen paikka, missä voitte syventyä kirjaan täysin. Kirjassa on selkeästi merkitty eri elämän osa-alueet luvuiksi, joten lukijan on helppo valita itselleen kiinnostava osio. Toivotan kaikille oikein hyviä hetkiä kirjan parissa. Kertokaa ihmeessä, mitä piditte kirjasta! 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *