Go with the flow

image.jpg

Eilinen oli jotain aivan muuta, mitä osasin odottaa. Meidän oli tarkoitus mennä Expact Meetup- tapahtumaan ystävättäreni kanssa, mutta suunnitelmaamme tuli muutos. Odottaessani häntä Rijksmjseumin tunnelissa pysähdyin kuuntelemaan erästä katumuusikkoa, joka osoittautui todella lahjakkaaksi henkilöksi. Hänellä oli todella upea särö soundi, melkein kuin edesmenneellä Cobainilla! Hän teki todella kunniaa ”Sweet dreams” -kappaleelle! 

image.jpg

Meidän oli ensin tarkoitus mennä syömään ja vasta sen jälkeen osallistua tapahtumaan. Kaksi viikko sitten kävelin saman ystävättäreni kanssa Pijpissa ja löysimme sattumalta viehättävän ravintolan. Paikan nimi oli Lunchroom Hannibal (todella erikoinen, mutta hauska nimi!). Yritimme tuolloin saada pöytää, mutta silloin heillä oli meneillään yksityistilaisuus. Tällä kertaa meitä onnisti ja saimme pöydän ilman varausta.

Illan pääruoka aine oli lammas. Alkuruuaksi meille tarjoiltiin kukkakaalikeittoa, joka sisälsi pekonia ja mantelia. Pääruoka tosiaan oli lammaspaisti cous cousin kera sekä jälkiruuaksi marenki sitruunakastikkeella.  Lammas oli valmistettu erinomaisesti ja mausteita oli sopivasti. Sommitteluun oli myös laitettua ajatusta. Ruokajuomaksi suositeltiin keskitaniinista punaviiniä. 

Kaikin puolin ilta oli varsin erinomainen. Oikea elämys! Illan päätteeksi itse chef ja johtaja liittyivät seuraamme! Johtaja kertoi meille, että joka ilta (pe, la, su) heillä olisi erilainen menu ja eri chef! Tällä tavoin saataisiin vaihtelevuutta sekä ruuan että illan suhteen. He kertoivat meille ravintolan historiasta, idean synnystä ja heidän taustoistaan. Tämä paikka jos mikä on vierailun arvoinen! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ravintolaa, jos olette tulossa Amsterdamiin! Tähän asti parasta palvelua, mihin olen törmännyt täällä. Meidän iltamme oli täydellinen, vaikkemme mennetkään koko tapahtumaan. Joskus on vain kuunneltava intuitiota ja mentävä sen mukana. 

image.jpg

 

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *