Uusi vuosi, uudet kujeet

Goeiedag! On tullut kuluneeksi kolme kuukautta, kun muutin leppoisaan Amsterdamiin. Pahoittelen, etten ole löytänyt aikaa kirjoittaa kokemuksistani, mutta vasta nyt tämä kaikki tuntuu todelliselta. En voi uskoa, että tein sen! Hetkeäkään en ole katunut päätöstäni ja kuinka paljon aikaa on vielä jäljellä kokea uusia asioita. Uskon vahvasti siihen, että asioilla on tarkoitus mennä miten niiden kuuluu mennä. Tähän asti kaikki on sujunut kohdallani yllättävän helposti. Aluksi pelkäsin, että ystävystyminen uusien ihmisten kanssa veisi aikaa, mutta onnistuin luomaan melko vankkaita suhteita jo ensimmäisten viikkojen aikana. Asiat tapahtuivat kuin itsestään ja nyt tunnen vakautta elämässäni. Minulla on hyvä tunne tästä paikasta.  

image.jpg

Lupasin itselleni, että jatkan blogin pitämistä, kunhan olisin ensin kotiutunut tänne. Nyt on se hetki. Yritän olla tekemättä blogistani Hollanin  matkaopasta, sillä tahdon myös jatkaa pohdiskelujani ja innostuksen kohteitani tehden blogistani monipuolisemman. Täytyy tunnustaa, että päivittäinen englannin kielen käyttö on tehnyt tehtävänsä. Välillä saatan unohtaa, miten jokin lause sanotaan suomeksi. No jaa, pikku vikoja. Tämä osoittaa vain sen, että kehitystä on tapahtunut! Sitä juuri tahdon. 

image.jpg

Mitä tulee itse Amsterdamiin, ilmapiiri täällä on todella rento (ei johdu pelkästään yhdestä syytä). Ihmisillä ei tunnu olevan kiire minnekään ja kaikki ovat todella kohteliaita, ja ymmärtäväisiä  jos tarvitset apua. Olen kokenut paljon kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa tällä tavoin. Vain pientä jutustelua, jonka ei ole tarkoitus johtaa mihinkään. Ei paineita. Kaupungin osa, missä asun on viihtyisä. Kotini sijaitsee  pienen puiston vieressä ja joka kerta kun menen kävelylle, aina joku ohikulkija tervehtii minua toivottaen hyvää päivää. Yksi niistä asioita, joihin minun on täytynyt tottua. Olen todella onnellinen tästä hetkestä.

image.jpg

 

 

suhteet oma-elama oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *