Rento Pääsiäinen

Pääsiäisen vapaat tuntuvat jo hyvinkin kaukaisilta, vaikka todellisuudessa pääsiäistä vasta vieteltiin! Meillä ei alkuun ollut oikein mitään suunnitelmia lukuunottamatta lauantaita. Perjantaina lähdettiin extemporena ystäväpariskunnan luokse paljuileen ja tekeen pitsaa. Aika rennosti vaan oltiin ja yöllä ajeltiinkin sitten kotiin. Aamulla Nikke lähti kohti Punkalaitumen perinteistä pääsiäisturnausta ja mä suuntasin mummun synttäreille tarjoilemaan.

Illaksi oltiin sovittu ystävieni kanssa tapaaminen porukalla pitkästä aikaa juustojen ja viinin parissa. Oli ihanaa vaan olla ja vaihdella kuulumisia. Käytiin me kotimatkalla sitten Urjalan Rodeossa Matti Nykästä katsomassa, vaikka en kyllä edes nähnyt kyseistä henkilöä. Ajattelin, että on fiksumpi mennä sinne suoraan kuin mennä välissä kotiin hetkeksi ja hakea Nikkeä myöhemmin. Täytyy kyllä myöntää, että mä en ole mikään baari-ihminen.

P3312241.JPG

P3312242.JPG

P3312243.JPG

Pääsiäisen jäljiltä mun unirytmi on ollut aivan sekaisin. Iltaisin ei meinaa tulla uni ja aamusin ei taas meinaisi jaksaa herätä. Kai se tästä taas tasaantuu! Mulla on seuraavat kolme viikonloppua töitä ja arkena niin paljon koulujuttuja ja kaikkea muuta, että mun ja äidin reissu tulee aivan liian nopeasti vastaan. Ennen reissua mun pitäisi olla tehnyt kaikki koulujutut ja stressi on suunnaton, koska hommaa todellakin on vielä ja paljon! Katsotaan miten käy. Täälläkin siis tullaan viettämään aika hiljaiseloa, koska nyt on keskityttävä kouluun ja sen loppuun viemiseen.

Ihanaa viikonloppua tuosta kurjasta säästä huolimatta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *