Välipalavinkki
Huomaatteko, kuinka ruokapainoitteisia mun juttuni ovat? Voisiko tästä jollain tavoin päätellä, että rakastan ruokaa? Totta se on, rakasta ruokaa ja rakastan myös valmistaa ruokaa. Ja ennen kaikkea, tykkään kattaa kauniisti ja tehdä ruuasta hyvännäköistä. Vaikka sen useimmiten näenkin vain minä yksin tai vastaavasti vain minä ja Nikke. Musta tuntuu, että kauniisti aseteltu ja rakkaudella valmistettu annos on myös paljon paremman makuista.
Mulla on aina ollut ongelmana keksiä, mitä välipalalla ja iltapalalla voisi syödä. Aika perinteistä on syödä leipää, mutta mitä muuta? Kehittelinkin tällaisen maidottoman ja gluteenittoman välipalan itselleni. Soijajugurttia, satsumaa, banaania, päärynää ja pähkinää. Oli todella hyvää ja mulla pysyi myös nälkä yllättävän pitkään poissa.
Tässä annoksessa sen sijaan on soijajugurttia, banaania ja päärynää sekoitettu blenderissä muusiksi. Päällä koristuksina appelsiinia, pähkinää ja granaattiomenaa. Oli meinaan ihan törkeen hyvää! Vei herkkuhimot vallan mennessään.
On muuten hauska kirjoitella kyseisistä herkuista tällä hetkellä, kun en enää saa syödä noitakaan, kun vatsa ei kestä myöskään soijaa tai banaania. Mutta eipä se mitään, kokeilkaa te!