4 asiaa minusta

 

 

  1. Opiskelen parhaillani lähihoitajaksi viimeistä vuotta, olen suuntautunut mielenterveys ja päihde puoleen se onkin ollut mieluista ja jopa se oma juttu. Tämän jälkeen tarkoitukseni on jatkaa opintoja mutta vielä en tiedä että haenko jo ensivuonna vai pitäisinkö välivuoden töissä käyden mutta ehkä se selviää ajan kanssa myös täällä blogin puolella, tarkoitus on siis jatkaa tulevaisuudessa sosionomiksi, minua on pitkään kiinnostanut nuorten mielenterveys ja haluan olla nuorten tukena ja erilaisten perheitten.

 

 

2. Rakastan vaaleanpunaista ja beigeä, todella usein kyseiset värit näkyvät pukeutumisessa ja esimerkiksi koulutarvikkeissa. Sisustuksessa käytä mielelläni myös vaaleanpunaista mutta myös puu ja valkoinen on iso osa sisustusta. Mietitään kumppanini kanssa yhdessä mitä ja miten voimme sisustaa asutomme kauniiksi ja eläinystävälliseksi, koska meillä on 3 kissaa ja koira. Syksyn myötä asunnostamme on alkanut löytymään oranssinruskeaa/keltaista, toinen lemppariväri siis ! Marimekko on yksi suosikkini, erityisesti unikkokangas.

3. Olen parisuhteessa, tapasin kumppanini sampan rippikoulussa vuonna 2015 siitä lähtien ollaankin oltu yhdessä eli 4 vuotta ja vähän yli. Rippikoulussa selvisi että samppa asuu minusta 200 metrin päässä eli naapuri siis periaatteessa, olipa helppo ainakin nähä toisiamme! 2 vuotta sitten muutettiin yhteen kun lähdettiin opiskeluiden perässä ouluun ja siellä ollessamme otimme kissat Alman & Elman. Asuttiin meidän ensimmäisessä asunnossa vuosi koska yläkerran naapurin vessasta tuli vedet meidän keittiöön! huomattiin siitä kun keittiömme seinään oltiin laitettu lamppu ja siinä oli siis sellainen pieni reikä josta vesi alkoi ensimmäiseksi valumaan ja asuttiin siis 3 kerroksessa ja vedet tuli viiennestä kerroksesta, miten voikaan olla edes mahdollista.

Muutettiin noin 10 kilometrin päähän, siellä ollessamme hommattiin meille koira Carlos, vuoden aikana ajateltiin että on aivan liian pitkä ja hankala matka kulkea kouluun kun oli vain 1 auto käytössä ja linja-autoa ei edes aina kulkenut. Kesällä 2019 muutettiin lähemmäs koulujamme ja päästään vihdoin kulkemaan pyörillä ja autoa ei edes enään tarvitse! kesällä myös perheeseemme tuli 3 kissa, toivo, hän onkin melkoinen sydämenvalloittaja.

Ollaan siis muutettu 2 vuodessa 3 kertaa! ’

4. Valokuvaus ja Bloggaus

Olen pitkään ollut jo kiinnostunut valokuvauksesta ja bloggaamisesta vielä siis harjoittelua kun vastata viime viikolla uskaltauduin aloittamaan, tein blogin ensin bloggeriin mutta se ei toiminut oikein mitenkään, pian tutustuinkin lily.fin ja olenkin siirtänyt kaikki postaukset tänne.

Haaveissa on tulevaisuudessa kehittyä tässä ja tehdä koulun ohella, tietysti myös haluan harjoitella kuvaamaan muita ihmisiä sittenkun se on mahdollista.

 

 

 

suhteet oma-elama
Kommentit (1)
  1. onnea uudesta blogista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *