Lofootit,osa 2

DSC_1884.JPG

Lauttamatka Bognasista Skarberetiin oli ihana! Olimme ulkona kannella ja tähystelimme vettä. Ensimmäiset meduusat kirvoittivat pojista ilonkiljahduksia,mutta jossain 40:n meduusan kohdalla ne olivatkin jo ihan peruskauraa. Hämmästelimme kirkasta ja kauniin väristä vettä ja näimme vaikka minkäkokoisia ja näköisiä kaloja sekä meduusoita.

Rantauduttuamme nälkä kurni jo vatsassa ja päätimme pysähtyä ekaan paikkaan. Mies ehdotti nuhjuisen näköistä p-paikkaa,minä suostuin nirpistellen. Ja onneksi suostuin! Sanoin,että käyn kurkkaamassa onko täällä edes ruokailupaikkaa ja puskan läpi rantaan tullessani haukoin liki henkeä. Voi morjens miten kaunis paikka! Ja tämä olisi voinut jäädä näkemättä nirsoiluni takia. Onneksi pysähdyimme!
DSC_1888.JPG

Mies alkoi kokkailuhommiin,lapset kirmasivat rantaveteen minä perässä. Kahlasimme hyytävät kylmässä vedessä,ihmettelimme kaloja ja tuhansia toinen toistaan upeampia simpukan kuoria. Aurinko paistoi kuumasti ja vaihdoimme uikkareihin.

DSC_1893.JPG

 

DSC_1903.JPG

 

Voi miten täydellistä meillä oli. Upean kuuma ja kaunis paikka missä viettää kaunista kesäpäivää. Tästä ei loma voisi olla parempaa.

Olimme rannalla kolmisen tuntia,kunnes haikeina hyvästelimme tähän astisen reissumme ihanimman paikan<3

 

DSC_1859.JPG

DSC_1866.JPG

DSC_1869.JPG

DSC_1875.JPG

DSC_1876.JPG

DSC_1879.JPG

Suosittelemme lämpimästi pysähtymään jos eksytte sinne päin! Ensimmäinen p-paikka sataman jälkeen. Ette varmasti pety!

kulttuuri matkat
Kommentit (2)
  1. Vau! Aivan huiketa maisemia ja kuvia! 

    1. Kiitos! Nää oli kyllä aivan henkeäsalpaavan upeita paikkoja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *