Nuuti 14 viikkoa

DSC_5556.JPG

Heti noiden vauvakoirakuvien jälkeen on hyvä laittaa vähän tuoreempaa materiaalia Nuutista. Takana on nyt siis reilu kuusi viikkoa koiranomistajuutta. Huh. Litroittain kusta lattialla,karvatuppoja seinän vieruksilla,kymmeniä pureskeltuja sukkia,yhdet syödyt korkokengän korot ja pureskeltu lampaantalja. Takana on myös koko ajan piteneviä lenkkejä säällä kuin säällä,iloinen vastaanotto jokaisella ovenavauksella, iloinen koiran naama sängyn vieressä aamuisin ja paljon halauksia ja silityksiä.DSC_5582.JPG

Ei kaduta.Edelleenkään. Vähän vain itketti vanhoja kuvia katsoessa havaita,että pentu-aika meni jo. Aivan huomaamatta.Tuntuu että Nuuti on nyt juuri pelkkää jalkaa. Hontelo ja varsamainen ja tuntuu ,että joka aamu edellistä päivää isompi. Kuinkahan iso tuosta vielä tulekaan?Nuutin isähän oli siis aika valtavan kookas joten kauhulla odotamme..

Nuuti on todella tottelevainen ja fiksu. Tuntuu oppivan kovin helposti asioita ja käskyjä(sitä sisäsiisteyttä lukuunottamatta)..Hämmästelemme myös joka päivä Nuutin lempeyttä ja rauhallisuutta. Näiden kahden villin pojan kanssa varsinkin. Välillä tuntuu,että koiraparka kun lapset oikein riehuvat pennun kanssa. Mutta eipä se tunnu Nuutia häiritsevän..

Kyllä tää koira-arki on edelleen aika ihanaa <3
DSC_5590.JPG

DSC_5597.JPG

DSC_5602.JPG

DSC_5622.JPG

DSC_5623.JPG

DSC_5629.JPG

DSC_5631.JPG

DSC_5633.JPG

DSC_5643.JPG

 

DSC_5648.JPG

 

Kommentit (1)
  1. Voi söpöys. Niin se sisäsiisteys onkin sitten juttu sinäänsä, mut ei hätää kun muut palikat on kunnossa. Kehittyhän se Heksillekkin lopulta oikea seurapiirirakko vaik usko oli kyl loppua jossain vaiheessa… Tsemppiä ja onneks koira antaa paljon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *