Terveisiä Leviltä!

image.jpeg

Terveisiä lomalaisilta! Istuskelen tässä löhötuolissa maha täynnä pullaa ja kuuma kaakaomuki käden ulottuvilla takkatulta tuijotellen. Koira nukkuu jaloissa,mies kuorsaa sohvalla. Raukea fiilis. Tai olisi,elleivät ipanat kiljuisi leikeissään.. 

Aikamoinen lomafiilis! Tämä reissu tuli eteen vähän varkain. Syksyn kiireiden ja talon oston jännittämisen keskellä oli päässyt unohtumaan koko reissu! Viikkoa ennen lähtöä selailin kalenteria ja huomasin merkinnän:lähtö Leville. Aa juu,niinpäs tosiaan! Tämä oli kyllä positiivinen yllätys! Silloin ajat sitten reissua varatessani en olisi voinut uskoakaan, kuinka loman tarpeessa olisimme! Mies on painanut ympäripyöreää työpäivää kera kouluhommien,mua taas väsyttää vuorotyö sekä oma ja lasten sairastelu. Täällä voi onneksi viikoksi irtautua arjesta ja muutto- ja työjuttujen stressaamisesta.

image.jpeg

Oli muuten aikamoinen yllätys ensimmäisenä aamunamme:yöllä oli satanut ensilumi! Voitte vain kuvitella lasten ja koiran riemun ja hämmästyksen.

image.jpeg

 

Matkalla kohti Levitunturin huippua! Lapset hämmästyksissään:”äiti ei olla ikinä nähty mitään tällaista!”image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ihan uskomattoman kaunista! Hiljaista,sumuista,ääretöntä. Voi kunpa näkisimme loman aikana revontuliakin! Se olisi lapsille huikea elämys.

image.jpeg

image.jpeg

Lapset laskemassa pyllymäkeä,hyvin luisti!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ihana eka päivä! Ja melkeen koko viikko vielä edessä. Suunnitelmissa käydä ainakin vaeltamassa,keilaamassa,uimassa ja huskyjä moikkaamassa! Mä haaveilen myös joogasta ja jostain ryhmäliikuntatunnista.Saas nähdä. Nyt on pakko lähteä lasten ja koiran kanssa  ulos. Kiipeilevät ryökäleet aivan pitkin seiniä vaikka on oltu aamu ulkona!

Kommentit (2)
  1. Voi miten kaunista! Ihanaa lomaa teille, nauttikaa 🙂

    1. Kiitos, eipä täällä oikein muuta voikaan tehdä kuin nauttia. Huikea paikka!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *