Tyyni

DSC_9305.JPG

Viikko sitten olimme Tampereella koko perheen voimin.Suuntasimme ensimmäistä kertaa tänä kesänä saarimökille ja ai että,olihan se vaan mahtavaa!Mä joskus aikanaan en tainnu oikein ymmärtää sitä,kun mun miehen porukat osti saarimökin.Mutta kuinkas kävikään,sydämeni menetin minäkin tälle paikalle.Saarimökillä on aina kesä.Aurinko paistaa,lokit kirkuu,kaikki ruoka on taivaallisen hyvää ja se kokataan sinisen taivaan alla.Sauna on kuumana aamusta iltaan ja kaikki säntäilevät järven ja laiturin väliä.Lapset leikkivät ja nauravat.Aikuiset juttelevat kaikesta maan ja taivaan välillä ja siinä sivussa grillaavat nahkaansa.Lapsia saa olla rasvaamassa koko ajan,aikuiset aina vähän fuskaavat omalla kohdallaan ja joka ikinen kerta joku onnistuu käräyttämään itsensä.Lasten mielestä vesi on ihanan lämmintä,aikusilta salpautuu henki sukeltaessa.Kylmää se on,ihan oikeasti.Silti siellä järvessä viihtyy koko päivän.

Tällaista se oli viimeksikin.Lisäbonus oli tosin se,että saimme kerrankin olla illan oman perheen kesken ja jäädä yöksi.Heti saareen tultuamme aloimme onkimaan.Ei sitä nukkumaan malttanut mennä,vaikka kello oli jo puolen yön tienoilla.Ahvenia ja särkiä nousi ja niistä jäi hysteerisen hauskoja stooreja kerrottavaksi.Haha,kaupunkilaiset kalassa.Ei ollut ihan helppoa se kalan irroitus 😉 Onkimisen ja laiturilla nautitun ilta(yö)palan jälkeen lapset olivat ihan valmiita sänkyyn.Minä tulin vielä laiturille ihmettelemään nukkuvaa järveä.Täysin tyyntä,lämmintä,hiljaista.Ihana fiilis.Siinä mä istuin laiturin nokassa shortsit ja huppari päällä ja olin vaan.Tyynenä.

On se ihanaa,että on tällainen paikka mihin pääsee välillä arkea pakoon.DSC_9348.JPG

DSC_9370.JPG

DSC_9373.JPG

DSC_9390.JPG

DSC_9421.JPG

”Kato kulta tännepäin niin mä otan kuvan!” ”en mä äiti hei voi,mä en muuten huomaa jos kala syö mun matoa!”DSC_9440.JPG

Heti aamusta järveen”heii,sulla unohtu vaatteet päälle!””ai niin,hups!Mulla oli äiti niin kiire kokeileen näitä mun uusia räpylöitä etten mää muistanu!”
DSC_9447.JPG

DSC_9487.JPG

Majakka ja perävaunu.Ihana duo.DSC_9493.JPG

<3DSC_9522.JPG

DSC_9552.JPG

DSC_9578.JPG

DSC_9615.JPG

DSC_9765.JPG

 

Kommentit (1)
  1. Ootpas osannut taas ottaa ihan maagisia kuvia! Toi tokavika on kyllä summaa sen tyyneyden, wow. Vähän tuppas naurattamaan noi poikien kommentit 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *