Seafood Salad in Singapore
Ensimmäinen etappi seitsemän viikkoisella työmatkallani oli Singapore. Singaporeen pääsee Helsingistä näppärästi Finskin suoralla lennolla (kesto noin 11h 30 min). Se on hyvä pysähdyspaikka jos matkaa kauemmas, Singaporen kenttä kun on useaankin otteeseen äänestetty maailman parhaaksi. Sieltä löytyy mm. uima-allas, kauppoja joka lähtöön ja tuntihotelli. Toki voi tehdä niinkuin me tehtiin eli jäädä yhdeksi yöksi lepäämään, ettei tarvitse yli vuorokautta putkeen matkustaa. (Fidjille on pitkä matka).
// My first stop on this 7-weeks-long work trip was Singapore. Finnair flies straight to Singapore, the flight is around 11,5 hours long. We decided to stay in Singapore one night since travelling to Fiji takes more than 30 hours.
Tässä piilee kuitenkin sellainen vaara, että tuo 24 tunnin stop-over venähtää 48-tuntiseksi. Ei suinkaan siksi, että Singaporessa olisi loistavat shoppailumahdollisuudet (nekin kyllä löytyy), vaan siksi että kun onnistuu hommaamaan ruokamyrkytyksen ensimmäisestä ravintolasta, niin on turha lähteä yrittämään parinkymmenen tunnin matkaa. Myrkytys on nyt kuitenkin selätetty (tai niin tässä vaiheessa autuaasti luulin) ja hotellin vessaan tutustuttu oikein hyvin. Matkan seuraava etappi on Fiji, josta lisää pikapuolin!
//Somehow I managed to get a foodpoisoning from the first restaurant we ate at (Seafood salad was a brave choice). So I had to reschedule my flights and stay one more night in Singapore. Many people are having stop-overs there because of the incredible shopping opportunities, but not me. The toilet of my hotel room was more attractive. My trip’s next stop is Fiji, Laters!