Luomuruokapiiri on pop

Bongasin alkuvuodesta jonkun kaverini Facebookin uutissyötteestä ’Mayors Gym luomuruokapiiri’ nimen. Mayors Gymistä tuli ainakin itselleni heti mieleen kuntosali ja koska tuo luomuruokapiiri ei siihen yhtään mielestäni ’sopinut’, niin pakkohan se oli klikata ryhmään sisälle katsomaan mistä oikein oli kyse.

IMG_20151211_180742.png

Ja kyseessähän on Helsingissä vaikuttava luomuruokapiiri, jonka taustalta löytyy kuin löytyykin Mayors Gym -kuntosali. Piirin kautta saa tilattua paljon erilaisia luomu(ja myös ’melkein’ luomu)tuotteita: kananmunia, marjoja, leipomotuotteita, lihoja.. Välillä tarjolle tulee vähän erikoisempia juttuja kuten shirataki nuudeleita (en edes esitä tietäväni mitä ne ovat), mausteita ja öljyjä. Mitä kaikkea nyt piirin vetäjät bongaavatkin markkinoilta. Luomua tietenkin.

IMG_20151211_180851.pngVaikka olen kuulunut ryhmään jo pidemmän aikaa, olen saanut aikaiseksi tilata tuotteita vain kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla tilaukseen lähti Santa Marian luomumausteita, jotka olivat mielettömän edullisia. Esimerkiksi litran purkki kuivattua basilikaa maksoi viisi euroa. Siis ihan järjettömän vähän. Basilikan lisäksi tilasin myös oreganoa ja sipulirouhetta. Muutama ekstrapönikkäkin tuli hankittua ja lahjoitettua perheelle. Luomuruokapiiristä löytyi ihanaa joustonvaraa, kun itselleni ilmaantui pakottava meno juuri sille päivälle kun maustejako olisi ollut ja he järjestivät asian niin, että pystyin noutamaan mausteeni munajaon yhteydessä.

Seuraavalla tilauskerralla lähtikin sitten vähän lapasesta. Tilasin kolme kokonaista laidunbroileria (kts. täältä) sekä lisäksi kokeiluun somessakin hehkutettua nyhtökauraa, josta povataan soijarouheen syrjäyttäjää. Kun menin hakemaan tuotteita Lihakonttorilta oli jono hyvin pitkä, muutkin olivat näköjään intoutuneet hyvistä tarjouksista. Homma kuitenkin meni loppupeleissä melko jouhevasti vaikka jonossa meinasikin vähän kylmä tulla. Kanojen ja nyhtökauran lisäksi jaossa oli samaan aikaan useampaa muutakin tuotetta mikä osaltaan selittää väenpaljoutta. Ruuhkasta huolimatta palvelu toimi hyvin ja mikä tärkeintä, myös hyväntuulisesti. Omiin ostoskasseihini tarttui tältä reissulta jo tilattujen tuotteiden lisäksi luomupiparkakkutaikinaa sekä Lihakonttorilta possun ulkofilettä. Eli vähän lapasesta siis lähti.

Olen ollut luomuruokapiirin kautta ostamiini tuotteisiin erittäin tyytyväinen. Asiakaspalvelua voi vain kehua. Omiin tilauksiin liittyen pysyy aina ajantasalla, sillä yhteydenpito on aktiivista. Eli kymppiplussa koko porukalle tuon piirin takana!

Kommentit (1)
  1. Mayor's Gym luomuruokapiiri
    17.12.2015, 22:43

    Mukava kuulla, että olet kokenut ruokapiirin tilauksiin osallistumisen mielekkäänä! Meille saa myös vinkata, minkälaisista tuotteista olisit kiinnostunut jatkossa. Paljon edullisemminhan saadaan tilattua suoraan tuottajalta/maahantuojalta kuin mitä vastaavat tuotteet maksaa kaupoissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *