Papupata porisee

image.jpg

Pitkästä aikaa kotiutin kaupasta kidneypapuja ja kikherneitä, jotka ovat yhtiä parhaimpia hätävaramuonia kaapissa. Valmiiksi suolaliemessä lilluvista papusista saa nopeasti ruokaa ja ne kelpuuttavat oikeastaan mitkä tahansa mausteet sekä lisukkeet kavereikseen. Tämä ruoka syntyi periaatteella ’laitetaan pannulle kaikkea mitä kaapista löytyy’. 

image.jpg

PAPUPATA

  • 230 g kikherneitä suolaliemessä
  • n. 150 g kidneypapuja suolaliemessä (itseltäni löytyi vain vajaa paketti, mutta saa tähän pataan laittaa kokonaisenkin 😉 )
  • pieni pala punasipulia
  • fetanjämät (n. 30 g)
  • juustonjämät, itselläni valkosipuli-basilikajuustoa (n. 20 g)
  • mausteita (itse laitoin fetamausteseosta suoraan Kreetalta, sis. oregano, persilja, pippuri, timjami sekä jauhelihamausteseosta, paras yleismauste ikinä!)
  • 2 dl ruokakermaa

image.jpg

image.jpg

Laita pannulle pieni tilkka öljyä ja heitä pavut, herneet sekä sipulisilppu joukkoon. Paistele hetken aikaa. Lisää kerma ja mausteet. Raasta/murustele juustot sekaan ja anna sulaa. 

image.jpg

Tarjoa haluamasi lisukkeen kanssa, itse iskin kylkeen pari paistettua kananmunaa, avot!

image.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.