Aivan ihana parsapiirakka

image.jpg

Oi-joi-joi, tämä oli niin hyvää. Erittäin helppo juhlatarjottava, sillä tämän pystyi tekemään valmiiksi edellisenä päivänä ja toimi hyvin myös jääkaappikylmänä tarjoiltuna. Piirakka oli erittäin mehevää ja maut olivat muutenkin kohdillaan.

Tässä piirakassa on noudatettu melkein täydellisesti maku.fi:n ohjetta. Ainoat tekemäni poikkeukset olivat seuraavat:

  • käytin juustona ’maukkaampaa’ Oltermannia (punareunainen pakkaus)
  • pohjassa luki alkuperäisessä ohjeessa perunahiutaleita, joiden tilalla (vai tarkoittivatko ne nimenomaan näitä?) käytin valmisperunamuussihiutaleita (olipa pitkä sana), valitsin kaupasta sellaisia hiutaleita, joissa oli mahdollisimman paljon perunaa ja jotka olivat laktoosittomia
  • purjon korvasin kevätsipulilla (niin paljon parempaa)
  • mustapippurin korvasin valkopippurilla
  • oman haasteensa aiheutti se, että reseptin ainesosalistauksessa ei lukenut persiljaa, mutta itse ohjeessa oli mainittu ’hienonna persilja’ ja ’lisää persilja’, ei mitään hajua paljon sitä persiljaa piti laittaa, mutta itse heitin sitä taikinaan about puolisen desiä 🙂

Alla muutamia vaihekuvia piirakan teosta, suosittelen kokeilemaan tätä!

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

P.S. Muistattehan että tulevana lauantaina järjestetään Siivouspäivä? Itse osallistun siihen tänä vuonna ensi kertaa omalla myyntipisteellä, siitä lisää huomenna! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *