Arjen luksusta eli Stockan Herkku

Hettinen

Stockan Herkku edustaa minulle otsikossakin mainittua arjen luksusta; jotain tavallisen arjen ja luksuksen väliltä. Jotkut tuotteet ovat ylihinnoiteltuja, joskus taas tekee hyviä löytöjä. Nautin vaeltelusta Herkun hyllyjen välissä ja on mielenkiintoista vaivihkaa seurata mitä ihmiset hankkivat esimerkiksi palvelutiskeiltä. 

Tänään Herkussa vaellellessani (olipa vaikea sana kirjoittaa, piti oikolukea useampaan otteeseen) päätin ostaa illaksi jotain oikein hyvää syömistä. Ensimmäisenä päädyin nappaamaan koriini juuri uunista tulleen, ihanan lämpöisen kauraleivän. Oli tosi hyvää, en tosin jaksanut syödä kuin pienen palan sillä ostin myös..

..maailman parasta lohi-perunasalaattia. Ensimmäisen kerran ostin tätä vuosi sitten näihin samoihin aikoihin ja se oli rakkautta ensihaarukallisella. Harmikseni tätä ei aina löydy muuten niin laajasta salaattivalikoimasta, olisikohan kausituote? Tämä herkku sattuu vielä olemaan tarjouksessa toukokuun loppuun asti, pitäisiköhän käydä hakemassa vielä viikonloppuna toinen satsi? On siis erittäin SUUNMUKAISTA ;). 

Täysin heräteostoksena päädyin ostamaan purkillisen minttu-suklaamarenkeja, kun olivat tarjouksessa. Tuoksuvat ihan nimensä veroiselle, maku oli ihan ok. Kyllä nuo syötyä tulee. 

Ostin myös uutta suosikkiani salmiakki-Kismettiä. Löi laudalta entisen numero unon eli Marianne-version. 

Lisäksi löysin kivan pienen karkkimuistamisen vastavalmistuneelle kaverille, mutta ei parane sitä täällä esitellä, ettei mene yllätys pilalle :). 

Nyt vatsa pinkeänä sohvan nurkassa, peiton alla maaten. Kyllä voi ihminen tullakin onnelliseksi pienestä arjen luksuksesta. 

Kommentit

Nastalapasta (Ei varmistettu)

Vai suunmukaista! ;D

Hetti
Hettinen

Sitäpä ;) (toim. huomio: tämä oli ihan yleisön toiveesta) :D

Kommentoi