HM-haaveilua

Hettinen

Ah, nettikaupat! Niissä on ihan parasta tehdä 'ikkunaostoksia'; voi maata kotisohvalla viltin alla, syödä jäätelöä, katsoa toisella silmällä tv-hömppää (eli minun tapauksessani Simpsoneita) ja suunnitella kodin sisustuksen uusia tuulia sekä oman asustearsenaalin päivitystä. 

Tässä omat tämänhetkiset 'wanna have' -tuotteet H&M:stä eli tuttavallisemmin Henkkamaukasta. 

Omistan pyyhkeitä aivan riittämiin, mutta tämä on niin mehukas että kuola valuu pelkästä katselusta + teksti on aivan ihana. 

Uutta suihkuverhoa en todellakaan tarvitse sillä edellinen on vasta muutaman kuukauden roikkunut paikallaan ja kaapissa odottelee jo uusi odottamassa vuoroaan (pääsee käyttöön, kun nykyiseen on kertynyt tarpeeksi punaisia hiusväriroiskeita). Mutta jos tästä suihkuverhosta ei tule kesäinen fiilis, niin ei sitten mistään. Verhon teksti menee kyllä omaan makuuni vähän liikaa ällösöpöilyn puolelle. 

Tämä kuosi on aivan mahtava ja omistankin jo vastaavan tyynyliinan valkoisella pohjavärillä. On ehkä pakko hankkia tämäkin. 

Retkihuovasta olen haaveillut jo hetken aikaa, nykyinen viltti+muovipussi -komboni on ehkä vähän liian opiskelijameininkiä. Monilla aikuisilla ystävilläni on jo tälläinen, eli olisiko minunkin jo aika hankkia?

Uusi kesähattu! Poltin päänahkani viime viikolla ja nyt olen joutunut käyttämään töissä yltiösöpöä vaaleaa lierihattua, jossa on kukkakoriste. Tässä lippiksessä olisi vähän enemmän sellaista letkeä kesä -meininkiä eli menee ehkä hankintaan, vaikkei oma päänmuoto oikein lippisten käyttöä suosikkaan. 

Tämä näyttää omassa päässä joko tosi makealta tai sitten näytän pyykkimuijalta, selvinnee vain kokeilemalla. 

Ei tässä taida muu auttaa kuin lähteä vierailemaan Henkkamaukan naisten ja kodin -osastoilla. Juon vain ensin kahvin loppuun. 

T: bloggaaja, joka istuu suosikkikahvilassaan, Kuppi&muffinissa, koska täällä on a) ihania herkkuja sopuhintaan b) hyvä fiilis c) töpselireikä ikkunapöydän vieressä, jotta erittäin huonoakkuisen puhelimen saa ladattua kahvinjuonnin ohessa. 

Kommentit

byRiina

Toi suihkuverho on ihana!

Ihania kuoseja! Mä oon haaveillut jo jonkin aikaa tuollaisesta lätsästä, aivan megahienoja!:) Mun tyylille noi ei ehkä käy, mut ainakin jonnekkin festareille vois olla bueno!:) ja voihan sitä asua aina muutella niin, että ne käyvät ;)

Hetti
Hettinen

No niinpä! Tämän kesän printit, ah ;) Harmi vaan, ettei tota lippistä löytynyt Aleksin H&M:stä :/ Pitää ehkä tilata netistä. 

Kommentoi