Jäätelöarvosteluja (3 kaveria, Jymy + Sia)

Hettinen

Pakko tähän alkuun todeta, että kolmen kaverin jäätelö ei ole kyllä koskaan pettänyt! Isot aplodit makujen kehittelijöille, mahtavaa työtä! Eli kavereiden lakritsijäätelö oli erittäin suunmukaista :). Itseäni ärsyttää, jos lakritsijäätelö on pelkkää vaniljajäätelöä ja siinä muutama hassu lakritsirantu. Huonossa tapauksessa, jäät lähes lakritsitta, kun jäätelöä pilkotaan kuppeihin.

Kolmen kaverin jäätelössä ei sitä vaaraa ole, koko purkin sisältö maistuu nimittäin lakritsille! Tummempi ja vaaleampi raita ovat eri makuisia, mikä tuo kivaa vaihtelua joka lusikalliseen.

Voinen kertoa, että söin tämän yhdeltä istumalta ;). Eli ei voi muuta kuin suositella lakritsin ystäville!

Jymyä olen jo pitkään halunnut päästä maistelemaan. Harmikseni omasta Prismastani ei löytynyt Jymyn mustikka tai lakritsijäätelöä (olenko jo kertonut, että tykkään muuten lakritsasta? ;) ), joten piti tyytyä mansikkaan.

Mansikkajäätelöä on tullut syötyä lapsena niin paljon, että se tuntuu nykyään vähän pliisulta. Olin positiivisesti yllättynyt Jymyn ainesosaluetteloa lukiessani; purkissa on kaikista aineksista eniten nimenomaan mansikkaa! Näin sen kuuluukin olla.

Maku taasen. Noh, ensimmäinen lusikallinen oli erittäin hyvä, mutta sen jälkeen tulleet lusikalliset tuntuivat vähän siltä pliisulta kuten pelkäsinkin. Jäätelö oli siis hyvää, mutta itse jäin kaipaamaan jotain lisää. Jymylle en kuitenkaan sulje pakastimeni ovea, vaan odotan innolla milloin saan aikaiseksi metsästettyä 'eksoottisempia' makuja, kuten sitä lakritsia tai mustikkaa.

Tämän arvostelun kolmatta jäätelöä maistoin vain lusikallisen verran, mutta se oli rakkautta ensi lipaisulla! Stockan Herkussa oli yhtenä perjantaina tarjolla hirveästi erilaisia maistiaisia, mehuja, limuja ja eritoten jäätelöitä. Tämä Sia:n vadelma-lakritsi oli niistä ehdottomasti kaikista paras. Vadelma ja lakritsi ne vaan yhteen soppii niin hyvin. Olisin ostanut paketillisen mukaan, mutta en ollut vielä suuntaamassa kotiin ja tämä herkku olisi kerennyt sulamaan. Maistattelija kertoi, että tätä merkkiä löytyy varmimmin Citymarketeista ja muista isoista K-kaupoista sekä tietty Herkusta. Omasta Prismastani bongasin myös merkin jäätelöitä, mutta valitettavasti juuri tämä maku puuttui! Jos jossain törmäät tähän, niin suosittelen ostamaan! Tai jos löytyy kaverin pakkasesta, niin koita päästä osingoille! :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.