Kaalia & kalapullia
Ei mikään estetiikan huipentuma (kysynpähän vaan, että kuka saa kaalista tehtyä kaunista ruokaa?), mutta todella hyvää.
Eli pannulle hautumaan kaaliraastetta + raastettu porkkana, menee noin 20 minuuttia. Itsehän en omista kannellista paistinpannua, joten lisäilin välillä aina lorauksen vettä, jottei kaali päässyt kuivumaan. Heitetään kaalin sekaan ripaus suolaa ja sokeria. Kun kaali tuntuu hyvältä, siirretään se lautaselle ja heitetään pannulle kalapullat (valmislohipullia kaupan kylmäkaapista, hyviä kuin mikä). Pyöryköiden paistamisen jälkeen pannulle vielä loraus kermaa ja perään mausteita (itse laitoin tilliä, kalamaustetta ja suolaa). Kokoonkeittynyt kerma isketään annoksen päälle ja avot!
Maku 5/5, nopeus 4/5.
P.S. Tiskin määrä optimoitu tässä annoksessa, kolme eri komponenttia peräkkäin samalla pannulla 😉