Mitä Hetti haluaa pukilta

Hettinen

Rakastan itse aivan älyttömästi antaa rakkaille lahjoja ja nautin niiden hankinnasta. Se kutkuttava tunne, kun toinen on avaamassa lahjaa ja saat millä hetkillä hyvänsä nähdä toisen ilahtuneen ilmeen (ainakin yleensä) on ihan priceless. 

Totta kai lahjojen saaminenkin on mukavaa, varsinkin jos saaja oikeasti tuntee minut ja tietää mitä tarvitsen. Lahjojen hankinta alkaa vuosi vuodelta olemaan haastavampaa puolin ja toisin, kun tavaraa on kertynyt enemmän kuin tarpeeksi jo omasta takaakin. Inhoan itse turhaa krääsää ja voin myöntää, että joskus on tullut laitettua saatuja lahjoja kierrätykseen, kun niille ei ole yrityksistä huolimatta käyttöä. 

Yksi ratkaisu tähän on spesifit lahjatoiveet. Mielessä on ehkä joku vähän hintavampi hankinta, johon ei välttämättä raaski itse panostaa tuosta noin vaan. Minulla on tänä vuonna kaksi tähän kategoriaan sopivaa tuotetta ja esitän niistä toiveen perheelleni (postauksen kaksi ensimmäistä kuvaa). Toisen tulen näillä näkymin saamaan lahjaksi, toisen ostan sitten itse jossain vaiheessa. Säilyypähän jännitys jouluun, että kumpi sieltä lahjapaketista löytyykään.

Yllämainittuja toiveita en missään nimessä esittäisi ystävilleni. Jos heiltä saan joululahjoja, niin toivon että ne ovat tyyliin 'mennään yhdessä kahville ja leffaan' -tyyppisiä yllätyksiä. Ja tästä päästäänkin niihin muihin joululahjatoiveisiin kuin perusmateriaan. Olen itse haaveillut pitkään pääsystä Flamingon 'aikuisten' puolelle eli sinne varsinaiseen kylpylään. En tiedä onko se loppupeleissä niin maata mullistava kokemus, mutta pari vuotta tässä on tullut jo odoteltua sopivaa saumaa lähteä sinne lillumaan. Flamingossa on tullut käytyä useammankin kerran, mutta seuralaisena on aina ollut joku kummilapsistani eli tämä tätsykkä on tyytynyt villivirrassa pyörimiseen. Josko ensi kerralla aikuisporukalla?

Ylipäätänsä hemmottelulahjat ja yhdessä tekeminen tuntuvat tällä hetkellä mieluisimmilta joululahjoilta näin saantimielessä. Ja jos tuntuu, ettei mitään keksi, niin aina voi ostaa S-ryhmän lahjakortin. Lahjan antajaa voi ajatella sitten lämmöllä, kun maksaa vessapaperisäkkiä kassalla.

 

Kommentoi