Neljä anekdoottia minusta

Hettinen

..ja niihin eivät kuulu tällä kertaa 'kaunis, rietas, onnellinen', vaikka nekin toki minuun sopisivat ;)

Selailin nyt aamulla uusinta Trendiä ja sieltä Chisun artikkelista pomppasi silmiin väliotsikot. 'Ulkopuolinen urpo', 'näkymätön tarkkailija', 'vastentahtoinen pioneeri'. Aloin miettimään mitä väliotsikoita minusta kertovaan artikkeliin saisi (ja samalla tässä helpotan toimittajien työtä, kun minusta kuitenkin tullaan paljon artikkeleja kurjoittamaan).

'Tarkkaavainen tarkkailija'

Kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja tarkkailen mm. ihmisten ilmeitä sekä kehonkieltä. Olemme perheeni kanssa repineet huumoria kyvystäni huomata hyvinkin pikkutarkasti asioita isosta kokonaisuudesta. Näen siis ne puut metsästä sananlaskua mukaillen. 

'Hyvää uskova, muttei hyväuskoinen?'

Haluan uskoa kaikesta hyvää. Haluan lähtökohtaisesti uskoa, että kohtaamani ihmiset puhua totta. Olenkin siis erinomainen aprillipäivän jekutettava. Tiedän, että jotkut pitävät minua hyväuskoisena. Ehkä saatan joskus olla myös sitäkin, mutta onko se huono asia? Huolestuneille voin kyllä vakuuttaa, ettei minua kuitenkaan saisi mukaan esimerkiksi pyramidihuijauksiin tai vastaaviin. Niin hyväuskoinen en minäkään ole.

'Mukava mukautuja'

Koen olevani mukava ihminen, ihan oikeasti. Minua tuntevat saavat korjata, jos ajattelevat minun puhuvan läpiä päähäni tässä kohtaa. Olen myös erittäin mukautuva ihminen. Tämä todennäköisesti juontuu osittain koulukiusaamistaustasta sekä rankoista tilanteista teini-iässäni. Jos tilanteisiin ei olisi edes jollain tavalla pystynyt mukautumaan, olisi särkynyt. Jotkut pitävät mukautuvaisuutta heikkoutena, mutta sitä se ei ole. Olen saanut siitä vahvuuden omaan meriittilistaani. Pystyn mukautumaan uusiin tilanteisiin sekä omassa elämässäni että töissä melko vaivattomasti'

'50 shades of grey -tähti'

En ole koskaan ollut mustavalkoinen ihminen ajatuksissani ja mielipiteissäni. Näen kaikki harmaan eri nyanssit. Koitan väittelytilanteissa saada muut näkemään asian altavastaavan näkökulmasta, vaikkei kyseinen näkökulma olisikaan oma näkemykseni asiasta. Asioiden ymmärtäminen eri näkökanteilta on rikkautta. 

Kommentoi