Sesonkikassi is in da house!
Kotiutin tänään sesonkikassin Postitalon K-kaupasta ja mieli sekä sormet syyhyävät ideoista kuinka kassin tuotteita voisi oikein hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti. Ihana ystävä ilmoitti tulevansa huomenna brunssilla ja suunnittelenkin tässä parhaillaan mitä hänelle huomenna tarjoan. Vienona toiveena ystäväni esitti, että brunssi olisi äklömakea 😉 Eli tälläisten raamien puitteissa täytyy menu valmistaa.
Lanttua kerkesin jo jatkotyöstämään muutamaksi eri muonaksi ja huomenna julkaisen ensimmäisen reseptin. Eli stay tuned, lantusta ruuaksi part 1 lävähtää huomenna blogiin 🙂
Ja tämän viikon sesonkikassistahan löytyi seuraavat tuotteet:
- 1 kg lanttua
- 0,5 kg juuripersiljaa
- 0,5 kg palsternakkaa
- 1 kg päärynöitä
- 0,5 kg veriappelsiineja
- 0,5 kg mandariineja
Satokausikalenterin hehkutuspostaus löytyy täältä.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.