Siivouspäivä tulee, oletko valmis?

Hettinen

 

Itse olen odottanut hyvin hartaasti tämän viikon lauantaina koittavaa siivouspäivää ja keräillyt kaapeistani itselleni turhia tavaroita myytäväksi (löytyy jo useampi Ikea-säkillinen). Mietin pitkään miten hoitaisin tai siis missä hoitaisin tavaroiden myynnin; paikassa, jonne asiakkaiden on erittäin helppo tulla vai paikassa, jonne itse on helppo saada roudattua tavarat myytäviksi. Päädyin tavaravuoren kasvaessa jälkimmäiseen vaihtoehtoon, sillä en millään saa kaikkia tavaroita roudattua esimerkiksi Koffin puistoon. Keskustan turuilla ja toreilla olisi todennäköisesti enemmän potentiaalisia asiakkaita, mutta kuljetuslogistiikka tökkii liikaa. Ja onpahan ainakin myyjällä lyhyt matka vessaan, kun tuotteita myy omalla terassillaan ;).

Myytävää tavaraa on paljon ja hinnat ovat erittäin edullisia. Postauksessa näkyy kuvia osasta myyntiin tulevista tuotteista (lisää varmaan löytynee vielä loppuviikosita kaapeista), valitettavasti tuotteita ei voi tätä kautta varata, mutta aikainen lintu madon nappaa ;). 

Myynnissä muun muassa:

  • pluskokoisia vaatteita
  • kirjoja
  • leffoja (paljon!)
  • sisustustavaroita
  • käsilaukkuja
  • 5-vuotiaan kummipoikani vanhoja (mutta erittäin hyväkuntoisia) vaatteita, kirjoja ja leluja (huom! Lasten tavarat tulossa myyntiin vasta n. klo 11 alkaen)

Tervetuloa!

t. Hetti

P.S. Sain hienon mahdollisuuden lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla; sekä tukea uuden Siivouspäivä nettisivun koodaamista (oli vahvasti esillä eri sosiaalisissa medioissa, varsinkin Facebookissa) että mahdollisuuden saada omalle myyntipaikalleni parempaa näkyvyyttä ja sitä kautta mahdollisesti myös lisää asiakkaita. Eli päädyin mesenoimaan Siivouspäivää sekä sen taustalla olevaa Yhteismaata ja sain itselleni 'tähtimyyjän' tittelin, jolloin saan oman paikkani selkeämmin karttaan näkymään. Sain lisäksi laittaa Siivouspäivän fb-sivuille kuvakollaasia ja vähän lisätietoja omista myyntiin tulevista tavaroista. Toivon, että tämä tuottaa tulosta, ja myös tänne keskustan ulkopuolelle riittää asiakkaita. Tavoitteenanihan olisi saada kaikki myydyksi :).

Kuvissa ei siis näy kaikki myytäväksi tuleva, vain esimakua siitä mitä tuleman pitää ;). 

Eli saavuthan paikalle? Nähdään lauantaina :)

Muokattu 14.6.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.