Värikäs kikhernekastike

Hettinen

Olen muutaman viime viikon aikana innostunut suuresti kikherneistä, aivan mahtava keksintö! Ja tällä tarkoitan tietenkin niitä suolaliemeen säilöttyjä pallukoita, joita voi syödä vaikka suoraan purkista. Olen löytänyt suosikkimerkkinikin, kuten aiemmin olen maininnut ja se on Pirkka, suosittelen. Tein uunissa paahdetun parsakaalin kaveriksi kastikkeen siitä mitä nyt jääkaapista sattui löytymään. En muuten malta odottaa, että kotimaisia kevätsipuleita saa taas kaupoista, tällä kertaa tyydyin ulkomaiden antimiin. 

Heitin pannulle kastiketta varten kikherneiden lisäksi kevätsipulia, palvikinkkua ja paprikaa. Kun nämä olivat lämmenneet lisäsin mukaan puoli purkkia ruokakermaa ja mausteita (mm. yhtä suosikeistani Meiran jauhelihamausteseosta -sitä suolallista versiota). Lopuksi murustelin joukkoon vielä loput jääkaapista löytyneestä fetasta.

Ja kyllä, oli hyvää :)

Kommentit

Paavo (Ei varmistettu)

Prismassa oli jo kotimaisia kevätsipuleita.. Oli vaan aika kova hinta pienellä nipulla, muttei ollu tarjolla muutakaan kuin kotimaisia.

Mie käytän yleensä Gogreen luomu kikherneitä, ku ne sopivan kokosessa paketissa eikä oo kauheen kalliita.. http://gogreen.fi/tuotteet/herneet/luomu-kikherneet/

Hetti
Hettinen

Niistä mä just en tykännyt; oli pienempiä ja kovempia kuin suosimani Pirkan vastaavat ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.