Vedenjuonnin triplaus

Hettinen

Nyt se sitten tapahtui: siirtyminen suht iisistä vedenjuonnista haasteelliseen. Omassa vesihaasteessani join ensimmäisellä viikolla päivittäin puoli litraa vettä, viime viikko meni litra päivässä tahtia ja tänään määrä kasvoi puoleentoista litraan vodaa joka päivä. 

Arvasin oikein haasteen alussa, että kaksi ensimmäistä viikkoa menevät suhteellisen helposti. Mutta 1,5 litraa vettä päivässä? Miten päivittäin kerkeää oikein juomaan niin paljon, varsinkin kun ei halua lounaan maitolasillisesta? Tänään olen saanut päiväannoksesta juotua noin kahdeksan desiä (+ kaksi kuppia kahvia) ja olo tuntuu palokunnan hevoselta aka vessassa on tullut ravattua USEIN. Erittäin ärsyttävää. 

Ja miten se vedenjuonti onnistuu huomenna töihin palatessa? Litran kerkesi vielä juomaan iltapäivän ja illan aikana töistä päästyä, mutta nyt sitä vettä pitäisi muistaa latkia myös aamupäivällä jotta tuon määrän saisi täyteen. Mihin oikein ryhdyin tämän ryhtiliikkeen kanssa? 

Haasteen toinen viikko sujui näin:

Su: 1,2 l

Ma: 1,0 l

Ti: 1,0 l

Ke: 1,2 l

To: 1,1 l

Pe: 0,8 l (fail, vedenjuonti vähän unohtui päivällä ja juuri ennen nukkumaanmenoa ei viitsinyt täyttä määrää latkia tai olisin saanut nukkua pöntöllä)

La: 1,2 l

Eli pysyin keskimäärin litrassa per päivä. Maksimi mitä sain kurkusta alas ilman suurempia ongelmia oli tuo reilu litra päivässä. Nyt on hyvät neuvot kalliit eli vinkkejä otan mielelläni vastaan. Kuinka muistaa juoda säännöllisesti, kuinka saada ylipäätänsä juotua noin paljon nestettä päivässä ( plus tietty pari kuppia kahvia ja se maitolasillinen) ja mistä löytyy lähin vessa?

;)

 

Kommentit

Paavo (Ei varmistettu)

Juo aina lounaalla sen maitolasin lisäksi lasin vettä ja sitte myös aina ku juo kahvii juo lasin vettä ;) ja aina ku syö jotain ni juo vettä ensin tai samalla... Ni saa huomaamatta päivässä sen litran vettä, ku kyl aika moni varmaa ainakin sen 5 kertaa päivässä syö jotain.... ;)

Paavo (Ei varmistettu)

Pitäis ottaa itseäänki niskasta kiinni ja pistää taas aamulla 6 pulloa vettä jääkaappiin... ja sitten aina joka ruualla jois yhen pullon.. ;) Tammikuun pysyin hyvin tahdissa nyt on menny taas johonkii litraa tai alle toi juominen ;) Ootko muuten käyny vaa'alla ennen tätä vesiprojektii? (ei tarvii kertoo mitää lukui...) Mutta mulla tipahti paino ihan useamman kilon pelkällä veden juonnilla ku aineenvaihdunta vilkastu, mutta nyt en oo kyl uskaltanu käydä vaa'alla ku on vähä lipsunu terveelliset elämäntavat ;) Mut jos ois nyt taas uus kevyempi kuukausi, ku helmikuu meni harakoille ;)

Hetti
Hettinen

En oo uskaltanut vaa'alle ;) Kiitti vinkeistä :) Tän ja ens viikon teema niin on  'Mistä löytyy lähin vessa' :D

Kommentoi