Kauneusihanne

Tänään on hyvä päivä, tänään alkaa uusi treeniohjelma! Luin eilen vinon pinon uusia Body- ja Bodytreeni-lehtiä ja sydän jo hyppeli innosta, kun sain ajatella tänään sen kunnon rääkin alkavan taas! Kesäkunto 2014 here I come! OJ on innosta soikeana, kun kuukauden taukoni päättyy. Hän puhuu vain kuinka pääsemme joinakin päivinä yhdessä nostamaan rautaa, odottaa jopa innokkaammin sitä kuin minä itse. Mikä on parempaa tai siis seksikkäämpää, kuin mies joka nostaa?

Aamulla valitsin jo reenivaatteet laukkuun valmiiksi, sormet syyhyten olisin halunnut vetää ne jo heti aamusta päälle ja juosten mennä salille. Ensin työt, sitten huvit kuitenkin.

Tuntuu jotenkin helpottavalta ajatella, että saan tyhjätä pääni kaikista ajatuksistani. Eilinen keskustelumme OJ:n kanssa pyörii edelleen mielessäni, syystä jota en edes tiedä. Vaikka, en enää Exääni ajattelekkaan paljoa, kyllä hänet nähdessäni alan miettimään, miten hän voi. Vaikka koitan pudistaa ajatuksen ulos päästäni, se kimpoaa suoraan takaisin kuin pingispallo. Onneksi aina vain hetkeksi, mutta häiritsevää se silti on.

***

Niin ja se mitä ehkä jopa eniten olen miettinyt tämän päivän, on asiaa jota kutsutaan nimellä; Itsetunto.

Luen paljon muotiin, treenaukseen ja kauneuteen liittyviä lehtiä, pidän itsestäni hyvää huolta, pukeudun suht aina muodikkaasti (Jaksamisesta tietysti riippuen, joskus naisellista ja joskus rokimpaa tyyliä) ja huollan itseäni. Minulla on hyvä itsetunto ollut aina, vaikka en luuta ja nahkaa olekkaan. Kurvia siis on ja reenauksen ansiosta, on housujen löytäminen lähes mahdotonta nykyään. Kiitokset vaan jalkaprässille, maastavetämiselle ja kyykkäämiselle!

Mutta kun harhauduimme erään ystäväni kanssa puhumaan itsetunnosta, huomasin että kauniin ulkokuoren alta löytyykin jotain muuta, kuin itsevarma nainen. Hän puhui miten epävarma on seksin aikana, kuinka miettii vatsamakkaroitaan ja muita vikojaan, etenkin jos on huoneessa valot tai hän on päällä. Ilmeeni kertoi varmaan hänelle, kuinka järkyttynyt olin tuosta tunnustuksesta. Ystäväni siis on mallin mitoissa, kaunis kuin Marilyn Monroe, kurvia on ja muutenkin, hän on melkoinen näky kun oikein pukeutuu ulos lähtiessään! Hän kertoi myös, että inhoaa lukea lehtiä, missä on kauniita naisia koska kokee itsensä huonommaksi ja joskus jopa rumaksi.

Tästä siis aloinkin ajattelemaan, kuinka nykyään ihannoidaan niin vääriä asioita. Rakoa reisien välissä, alle 10% rasvaa kehossa tai olet lihava, botoxia heti jos ryppyjä alkaa näkymään ja implanttia jos johonkin suuntaan. Siis mitä? Kääntyilevätkö entisajan naiset haudoissaan vain sen takia, mihin maailma on meidät ajanut? Vaikka lehdet pakottavat meitä tiettyyn muottiin, ei minun mielestäni yhdenkään naisen tarvitsisi siihen alistua. Katsojan silmissä näkyy kauneus ja katsojia on yhtä paljon, kuin on kauneuttakin.

Näihin mietteisiin loppuu postaus, parisen tuntia nii pääsee rehkimään salille, ihanata!

 

Love ya!

 

suhteet oma-elama seksi ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *