2017- Vaatekaappini tyylimuusat

Vaatekaapin-tilannekatsaus.jpg

Tuli syksy ja arki. Kesän aleshoppailuilla selvittiin hyvin jouluun. Marraskuussa ajattelin arkidraivin keskellä, että sitten joululomalla on hyvin aikaa miettiä vaatekaapin sisältöä. No nyt on loman toinen päivä ja aivosolut syyhyten uppoudun selailemaan seuraavan vuoden trendejä.

Ylläolevaan kuvaan keräsin omaa silmää miellyttäviä värejä ja kuoseja, jotka toimivat muistilappuina vaateostoksilla. Aion haastaa itseni ensivuonna tuunaamaan joitain vanhoja vaatekappaleita uusiokäyttöön. Väriensä puolesta tuunattavaksi vaatekaapista löytyy valmiiksi keltaista,oranssia ja neonvärejä, jotka ovat ensivuonna niin hot, in ja superb 😀 Punainen ja sininen tuntui erinäisten lähteiden mukaan  tulevan esiin varsinkin yläosissa ja raitakuoseissa.

Raidoitukset ovat tulevan kevään juttu. Itse omistan hyvin vähän raidallisia vaatteita, koska olen enemmän moninaisempien kuosien ystävä. Ehkä tänä vuonna otan taas käyttöön erotuomariraitavaatteet sillä niitä vilahti useammakin muotitalon kevätkokoelmissa. Mustavalkoraitaan saa kivasti ilmettä paritamalla sitä vaikka neonväristen asusteiden ja korujen kanssa.

Khakia tulee näkymään edelleen monissa eri sävyissä ja siihen onkin hyvä yhdistellä noita aiemmin luettelemiani värejä. Entäs ne kukat? Tänä keväänä on trendsettereiden mukaan lupa pukeutua kukkiin päästä varpaisiin. Kukkia, kukkia enemmän kukkia 🙂

*Kuvat lainassa voguen loputtomasta kuva-arkistosta.

Terkuin Heli

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *